• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Lynx Fizzy Lemonade Strong
Lynx Fizzy Lemonade Strong
Lynx Fizzy Lemonade Strong
Lynx Fizzy Lemonade Strong
Lynx Fizzy Lemonade Strong
Lynx Fizzy Lemonade Strong
Lynx Fizzy Lemonade Strong

Lynx Fizzy Lemonade Strong

Lynx Fizzy Lemonade Strong är en produkt med citrus som huvudsaklig smak, tillverkad av märket Lynx. Den är klassificerad som stark och har ett Slim-format. Varje dosa innehåller 20 portioner och det är en All White Portion-produkt.

  • 1 dosa 14,90 kr
  • 5-pack (29,98 kr/st) 149,90 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
  • 30-pack (31,50 kr/st) 944,90 kr
149,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Lynx Fizzy Lemonade Strong

Lynx Fizzy Lemonade Strong är en produkt från producenten Another Snus Factory. Produkten är en All White Portion, vilket på svenska kan översättas till vit snus. Produktens format är Slim, vilket betyder att den är konstruerad för en mer oförmärkt passform under läppen. Lynx Fizzy Lemonade Strong innehåller inte tobak, men har ett innehåll av nikotin, vilket gör den till ett alternativ för de som letar efter nikotin utan tobak. Produktens styrka klassificeras som stark.

Beskrivning av smaken, styrkan och formatet på Lynx Fizzy Lemonade Strong

Lynx Fizzy Lemonade Strong är en All White Portion-produkt i Slim-format. Dess huvudsakliga profil är citrus, vilket ger en klar och neutral smak. Slim-formatet innebär att portionerna är tunnare och svårare att upptäcka under läppen. Lynx Fizzy Lemonade Strong har en styrka som klassificeras som stark, med en nikotinhalt på 10,5 mg/portion och 14,0 mg/g.

Information om Lynx Fizzy Lemonade Strong:

  • Produktkategori: Vit snus
  • Huvudsmak: Citrus
  • Styrka: Stark
  • Nikotininnehåll: 10,5 mg/portion
  • Antal portioner per dosa: 20

Information om Lynx

Lynx är ett märke tillverkat av Another Snus Factory. De koncentrerar sig på att erbjuda All White Portion-produkter, vilket betyder att de inte innehåller tobak men har ett nikotininnehåll. Produktlinjen inkluderar flera olika smaker och styrkor för att passa olika preferenser.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Lynx
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 15 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Producent Another Snus Factory
(0)
Recensioner för Lynx Fizzy Lemonade Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.