• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

STRÖM snus

Här hittar du STRÖM snus i olika smaker. Köp tobaksfria Ström med snabb leverans!

Läs mer om STRÖM snus

STRÖM är ett nytt märke med vitt tobaksfritt snus i sitt utbud. Prillorna är framtagna av tillverkaren Insurgent Ventures II som är ett etablerat bolag på marknaden.

STRÖM snus lanseras med tre nya smaker. Två sorter med den populära smaken av mint där ena varianten dessutom har inslag av apelsin. Men också en prilla med smak av bär.

STRÖM Iced Coffee Slim STRÖM Iced Coffee Slim STRÖM (1) Läs mer All white-portionerna STRÖM Iced Coffee Slim har en smak av framförallt kaffe. De är prillor som kommer i ett slimmat format och är helt fria från tobak. De har nikotinstyrka 3/4. 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
STRÖM Gingery Liquorice Slim STRÖM Gingery Liquorice Slim STRÖM (1) Läs mer

STRÖM Gingery Liquorice Slim, en produkt från STRÖM, har en smakprofil av ingefära, äpple, lakrits. Den är extra stark och kommer i slim-format med 20 prillor per dosa. Produkten är ett vitt snus, vilket betyder att den är tobaksfri men innehåller nikotin.

319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
STRÖM Fresh Mint Slim STRÖM Fresh Mint Slim STRÖM (4) Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
STRÖM Minty Orange Slim STRÖM Minty Orange Slim STRÖM (2) Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
STRÖM Fruity Berry Slim STRÖM Fruity Berry Slim STRÖM (1) Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Just nu visas 8 av 8 produkter

STRÖM snus: Nikotinpåsar utan tobak 

Nikotinpåsarna från STRÖM är helt tobaksfria och är i stället tillverkad av växtfiber, nikotin och smakämnen blir tillsatta i efter hand. Produkten är dessutom slimmad vilket gör att påsen ligger bekvämt under läppen.

STRÖM Berry Slim

- STRÖM Minty Orange Slim

- STRÖM Fresh Mint Slim


Vitt Portionssnus utan tobak

Prillan är torr på utsidan men fuktig inuti vilket minskar rinnigheten. Det gör dessutom att nikotinpåsen från STRÖM utsöndrar smak och nikotin under en längre tid. Detta innebär att prillan håller länge.


Klimatsmart Nikotinpåse

Den här produkten från STRÖM är ett klimatsmart alternativ. Både nikotinpåsen och dosan är producerade av plantbaserat material, och har minimal påverkan på miljön. Dosan är dessutom utrustad med ett lock du kan slänga den använda prillan i för att minimera nedskräpning.