• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
On! Mint
On! Mint
On! Mint
On! Mint
On! Mint

On! Mint 3 mg

On! Mint 3 mg är kyliga mintsmakande nikotinpåsar som levererar en iskall fräsch smakexplosion tillsammans med en lägre nikotinhalt. On! Mint 3 mg är den svagare av mint alternativen och är ett bra alternativ för en rökare eller den med ett lägre nikotinbehov. 

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
359,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Mint 3 mg

On! Mint 3 mg

Med On! Mint 3 mg får du en svag nikotinhalt i kombination med en stark mintsmak. Smaken är fräsch och iskall i detta On! mint snus, som även är helt fritt från tobak. Det här varumärket har dessutom snygga, rektangulära dosor istället för de klassiska runda alternativen.

On! Mint 3 mg - två pluppar styrka

När det kommer till On! med svag styrka representerar 3 mg per nikotinpåse 9,5 mg nikotin per gram snus. Det ger två pluppar av fyra i varumärkets mått mätt. On! nikotinpåsar med mintsmak är kritvita och torra, där nikotinet börjar utsöndras när påsen blir lite fuktig. Det här är ett mycket populärt On! snus hos personer som vill ha en fräsch, uppfriskande och krispig smak av mint och en relativt låg nikotinhalt.

Här på Nettotobak kan du dessutom välja att beställa en dosa, ett fempack eller en stock med tio stycken dosor. Vi erbjuder också On! Mint snus med en högre nikotinhalt i vårt utbud.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke On
Produkttyp all white portion
Vikt 0.2438
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9,5 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 6,4 g
Snustyp White dry mini snus mint
Format mini
Producent Råå S