• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot

Siberia Snus

Här hittar du Siberia snus, för dig som gillar extra starka prillor. Köp Siberia snus online med snabb leverans!

Siberia är ett starkt snus. Siberia portionssnus tillsammans med Odens snus har en hög styrka, ofta med en nikotinhalt runt 43 mg/g. Den mest kända sorten bland Siberia snus är Siberia -80 Degrees White Dry som bjuder på en maximal styrka kombinerat med mintsmak i vita portioner och ger en långvarig smak.
Siberia -80 Degrees Slim White Dry Portion Siberia -80 Degrees Slim White Dry Portion Siberia Läs mer

Siberia -80 Degrees Slim White Dry Portion från Siberia innehåller smaker klassisk tobak, mint och spearmint i en extra stark produkt i slim-format. Varje dosa innehåller 20 portioner och tillverkas av GN Tobacco.

399,90 kr (39,99 kr/st) Köp
Siberia -80 Degrees White Dry Portion Siberia -80 Degrees White Dry Portion Siberia Läs mer Siberia -80 degrees white dry portion är ett mycket starkt snus med en nikotinhalt på 43mg/g jämfört med en normalstark snus som har 8mg/g. Har en smak av mint, i vita prillor för lägre rinnighet. OBS: Ny vikt 16g/dosa 474,90 kr (47,49 kr/st) Köp
Siberia -80 Degrees Brown Portionsnus Siberia -80 Degrees Brown Portionsnus Siberia Läs mer 474,90 kr (47,49 kr/st) Köp
Siberia -80 Degrees X-tremely Black Portion Siberia -80 Degrees X-tremely Black Portion Siberia Läs mer 474,90 kr (47,49 kr/st) Köp
Siberia -80 Degrees Black White Dry Siberia -80 Degrees Black White Dry Siberia Läs mer 474,90 kr (47,49 kr/st) Köp
Siberia -80 White Dry Mini Siberia -80 White Dry Mini Siberia Läs mer 314,90 kr (31,49 kr/st) Köp
Just nu visas 8 av 8 produkter

Siberia - ett extra starkt snus

Om du är ute efter en snussort med extra styrka har du hittat rätt med Siberia Snus. Det här är nämligen en av de starkaste sorterna på marknaden och lämpar sig bäst för erfarna snusare. Siberia kommer i olika smakkombinationer av mint, tobak och kryddor och finns i tre olika huvudvarianter att välja mellan. Du kan med andra ord hitta flera alternativ att tycka om. Varje dosa innehåller 20 portioner som har en balanserad fuktighet. De är torra nog att ge låg rinnighet men tillräckligt fuktiga för att ligga bekvämt under läppen.

Siberian Snus är svensktillverkat och det är GN Tobacco som äger varumärket. De är kända för att skapa snussorter med både mycket nikotin och smak. Siberia Snus finns som white portion, white dry portion och brown portion. Sorterna har både normala och slim format på prillor så att du kan välja en som passar dig. White dry portionspåsar är något torrare än de andra och behöver ligga lite längre under läppen innan smaken frisätts. I Brown Portion är påsarna mer som traditionellt snus. Alla sorter har dock en mycket tydlig tobakssmak.


Fakta om Siberia Snus

  • Varumärke: Siberia
  • Produkttyp: White och brown portion
  • Siberia styrka: Upp till 43 mg/g
  • Smaker: Tobak och mint
  • Format: Normal och slim
  • Antal portioner: 20
  • Tillverkare: GN Tobacco

Siberia stock

Du kan även köpa ditt Siberia Snus i stock. I regel blir portionerna något billigare när du köper en hel stock. Det här gäller även Siberia. Trots den höga nikotinhalten är Siberia snus pris ungefär som andra sorter och de ligger även i ungefär samma prisklass. En white dry portion från Siberia innehåller 43 milligram nikotin per gram jämfört med en standard white portion som innehåller ungefär 8-20 milligram nikotin per gram. I kombination med den intensiva smaken får du en både tydlig och långvarig frisättning av nikotin. Skillnaden mot andra sorter är att en prilla från Siberia tar lite längre tid på sig innan smaken frigörs.


Siberia Snus återförsäljare

De flesta återförsäljare av Siberia snus har hela eller delar av deras produktlinje. Eftersom Siberia är mest känt för sin styrka är det många som fokuserar på att ha just de här sorterna i sina sortiment. Om du ställt dig frågan "vilken Siberia är starkast" någon gång är det White Dry Portion och Brown Portion som båda innehåller den anmärkningsvärt höga nikotinhalten 43 milligram nikotin per gram. Båda sorterna har i sin tur också olika smakvarianter att välja mellan. Dock är det tobakssmaken som dominerar och bildar basen för aromerna i de här prillorna, med antydan av mint, peppar och blomsmaker.


Siberia Snus från GN Tobacco

GN Tobacco som tillverkar bland andra Siberia Snus har en tydlig linje. De skapar nämligen varumärken med både mycket smak och höga halter av nikotin. Utöver det anser sig GN Tobacco vara en utmanare på marknaden, där de vill kunna erbjuda kunder en bredare variation av tobaksprodukter med hög kvalitet utan att priset är för högt. De producerar och levererar produkter till över 70 länder världen över. Visionen är att bli ledande på den globala marknaden. Faktum är att Siberia Snus bara är ett av flera varumärken de äger. Du kan även hitta olika sorters tuggtobak och lössnus i deras sortiment.