• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online

ONE Snus

Här hittar du hela utbudet av ONE snus. Beställ ONE snus med snabb leverans direkt hem!

Läs mer om ONE snus

ONE-serien från Swedish Match finns i 6 olika varianter. ONE snus har prillor med ett tunt papper som frigör smaken. Beställ ONE med fria fraktalternativ och snabb leverans hos Nettotobak!

ONE Vit & ONE Svart har hämtat inspiration från General snus och ONE Blå från Göteborg Rapé. Du kan förvänta dig en tydlig tobakskaraktär oavsett vilken ONE-smak du väljer. ONE Vit är lite mildare i tobakssmaken medan du får den mer traditionella smaken med ONE Svart. De senaste tillskotten i ONE-serien är ONE Orange med inslag av havtorn, och ONE Lila med inslag av viol och salmiak.

11-pack
ONE Blå
ONE Blå One Läs mer

ONE Blå är en White Portion med tobakskaraktär med inslag av lavendel och enbär, samt toner av trä och citrus. Köp ONE Blå stock till bra pris med snabb leverans!

289,90 kr (26,35 kr/st) Köp
11-pack
ONE Vit
ONE Vit One Läs mer

ONE Vit Portion har en ljus och lätt kryddig tobakssmak med en smaksättning av bergamott och citrus, samt lätta inslag av te. Portionspåsarna i ONE är något större än normala portioner. Köp ONE Vit med snabb leverans!

289,90 kr (26,35 kr/st) Köp
11-pack
ONE Svart
ONE Svart One Läs mer 289,90 kr (26,35 kr/st) Köp
11-pack
ONE Röd
ONE Röd One Läs mer 289,90 kr (26,35 kr/st) Köp
11-pack
ONE Lila
ONE Lila One Läs mer 289,90 kr (26,35 kr/st) Köp
11-pack
ONE Orange
ONE Orange One Läs mer 289,90 kr (26,35 kr/st) Köp
Just nu visas 6 av 6 produkter

ONE snus

ONE snus ägs av Swedish Match och hämtar sin inspiration från varumärken som Göteborgs rapé och General. Färgen på dosan indikerar smak, och ONE snus har även ett tunnare papper på prillan än andra producenter. Samtliga produkter har en nikotinhalt om 13 mg/g, och prillorna är i formatet Large. Vidare är ONE snus känd bland snusare för produkten One Snus Blå White Portion.


ONE snus - Alla smaker

ONE snus finns i flera smaker och färgen på dosan indikerar smak. Bland dessa finns många traditionella smaker som exempelvis tobak, enbär eller bergamott, men det finns även ovanligare smaker som havtorn och hibiskus. Nedan har vi listat samtliga smaker för att du ska lära dig om utbudet.

  • One Lila: Viol, salmiak, bergamott, peppar och sötlakrits
  • One Blå: Lavendel, enbär, trä och citrus
  • One Orange: Havtorn och hibiskus
  • One Röd: Röda bär, blommor, och grapefrukt.
  • One Vit: Bergamott, citrus och te
  • One Svart: Bergamott, citrus, te och läder

 


ONE snus - styrka och nikotin

Samtliga produkter från ONE snus har en stark styrka, och med en nikotinhalt om 13 mg/g.


ONE snus - format

ONE snus producerar endast snus i formatet large med en fuktighet på 45%. Prillorna har även aningen tunnare papper än många andra produkter.