• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
ONE Röd Portion

ONE Röd Portion

ONE Röd bjuder på en ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av röda bär, blommighet och grapefrukt. En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakupplevelse.

Se alla One snus här!

 

  • 1 dosa 35,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om ONE Röd Portion

One röd snus

Det här är ett kraftfullt vitt snus från den svenska producenten Swedish Match. Du får ett snus med klassiska svenska smaker från våra nordiska skogar. Det är nämligen vilda bär som står för inspirationen i One Röd Portion.

Nikotinhalt One röd portion

Om du jämför One vilda bär med övriga vita portionssnus från One-familjen är den här varianten starkast. Här har du en produkt med en relativ hög nikotinhalt på 13 mg/g. Det är snäppet starkare än vanliga vita portionssnus som ofta har en nikotinhalt på 8 mg/g. Varje dosa One röd portion innehåller 22 stycken påsar.

Snus One Röd

Röda bär från One-serien kommer med perforerade portionspåsar som gör att du snabbt känner av nikotinstyrkan. Du kan dessutom se fram emot en långvarig smakupplevelse tack vare det praktiska formatet. En påse som är torr på utsidan, men fuktig inuti tack vare små hål i materialet.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke One
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 20 g
Snustyp Stark White Portion
Format Normal
Producent Swedish Match