• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot

Nordic Spirit

Nordic Spirit har återvänt till Sverige! Tidigare var de en ledande aktör inom tobaksfritt snus, men försvann från den svenska marknaden 2022. Efter en tid av intensiv produktutveckling i samarbete med oss, är de nu tillbaka med nya spännande smaker och en uppdaterad förpackningsdesign. I juli 2024 lanserar Nordic Spirit tre nya smaker, och fler är planerade till hösten.

Utforska hela sortimentet av Nordic Spirit snus här och lär dig mer om vad de har att erbjuda. Upptäck dina favoriter och lär dig om deras olika smaker, format och nikotinstyrkor. Läs vidare för mer information!
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Nordic Spirit Melon Fresh
Nordic Spirit Melon Fresh Nordic Spirit Läs mer

Nordic Spirit Melon Fresh från Nordic Spirit är ett vitt snus med en smak av melon. Produkten har en normal styrka och kommer i ett slim-format. Antal prillor per dosa är 20.

149,00 kr (29,80 kr/st) Köp
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Nordic Spirit Tropical Mix
Nordic Spirit Tropical Mix Nordic Spirit Läs mer 149,00 kr (29,80 kr/st) Köp
Nyhet Nytt pris 5-PACK
Nordic Spirit Frosty Berry X-Strong
Nordic Spirit Frosty Berry X-Strong Nordic Spirit Läs mer 149,00 kr (29,80 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Köp Nordic Spirit snus online

Att köpa Nordic Spirit snus är enkelt och smidigt. Välj mellan olika packstorlekar, som en stock (10 dosor) eller tre stockar (30 dosor). Nettotobak erbjuder flera fraktalternativ för att möta dina behov av pris och snabbhet. Här är de tillgängliga alternativen:


Pris

  • Stock (10 dosor)
  • Tre stockar (30 dosor)

Leverans

  • Postnord ombud
  • Postnord varubrev
  • Early Bird
  • Instabox
  • Best

Hur du väljer rätt Nordic Spirit snus - Smaker, format och styrkor

När du ska välja rätt snus från Nordic Spirit, överväg följande:

Vilken smakprofil föredrar du? Mint, Frukt, Bär och Kaffe

Vilket format föredrar du? Slim

Vilken styrka föredrar du? Normal och Extra Stark

Välj önskat format

Nordic Spirit erbjuder produkter i vitt slim-format, vilket är en smalare variant av klassiska prillor. Varje dosa innehåller 20 vita portioner.

Bestäm lämplig styrka

Nordic Spirit erbjuder initialt två olika styrkor för att tillfredsställa olika preferenser. Från Nordic Spirit Forest Berries med 5,6 mg nikotin per prilla till Nordic Spirit Frosty Mint X-Strong med 10,5 mg nikotin per prilla, finns något för alla. Varje produkt är noga utformad för att ge en långvarig nikotintillförsel.

Om Nordic Spirit

Nordic Spirit har en vision att förnya marknaden för tobaksfritt snus. Sedan grundandet så tidigt som 2001 har de varit pionjärer inom vitt snus (med undantag för de senaste årens frånvaro i Sverige).

Miljö

Nordic Spirit är engagerade i att minska sin miljöpåverkan genom hållbar produktion och förpackning. De strävar efter att använda miljövänliga material och processer för att skydda vår planet.

Historia

Nordic Spirit var tidigare ett ledande varumärke inom tobaksfritt snus innan de slutade säljas på den svenska marknaden 2022. Efter år av utveckling och förbättring är de nu tillbaka med nya produkter och smaker. Produktionen sker i toppmoderna anläggningar med noggrann precision för att säkerställa hög kvalitet. Från urvalet av ingredienser till den färdiga produkten, varje steg övervakas noggrant för att leverera produkter av högsta standard.