• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot

Onico

Här hittar du Onico snus som är både tobaks-och nikotinfritt. Köp Onico online med snabb leverans!

Läs mer om Onico

Onico är ett nikotinfritt snus som finns i 5 olika smaker.

Vill du få tips på hur du slutar snusa kan du läsa här

Onico Original Onico Original Onico (11) Läs mer Onico Original är ett White Portion snus helt utan tobak och helt nikotinfritt! Smaken i snuset påminner om en ljus tobakssmak, smaksatt med bergamott och gröna örter för en så tobakslik upplevelse som möjligt. Prillorna är små och torra på ytan för en långvarig smakupplevelse. Onico har nyligen fått sitt recept förändrat och ger en mer autentisk mörkare tobakssmak! 379,90 kr (37,99 kr/st) Köp
Onico Lakrits Onico Lakrits Onico (7) Läs mer

Onico Lakrits är ett portionssnus för dig som vill dra ner på snusandet eller sluta snusa helt och hållet. Onico Lakrits är ett snus som innehåller varken tobak eller nikotin och bjuder på en tobakslik smak med inslag av lakritsrot och salmiak med en söt eftersmak av torkade fikon.

379,90 kr (37,99 kr/st) Köp
Onico Mini Onico Mini Onico (2) Läs mer 369,90 kr (36,99 kr/st) Köp
Onico Pepparmint Onico Pepparmint Onico (5) Läs mer 379,90 kr (37,99 kr/st) Köp
Onico Pure White Slim Onico Pure White Slim Onico (1) Läs mer 379,90 kr (37,99 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Vad är Onico snus?

Onico nikotinfritt snus är inte bara fritt från nikotin utan även från tobak. Vegetabiliska fibrer blir kombinerade med olika smaker för att ta fram den totala smakupplevelsen. De mjuka påsarna med torr yta och fuktigt innehåll ger en bekväm komfort under läppen.


Populära Onico smaker

Snuset utan tobak och nikotin finns i fem olika smaker. Original har en ljus tobakssmak tillsammans med bergamott. Onico mint smakar ljus tobak med inslag av pepparmynta. Pure White har även den en kryddig och frisk smak av pepparmynta samt eukalyptus och vanilj. Lakritssmaken innehåller lakritsrot, salmiak samt inslag av fikon.

 


Onico i olika format

Onicos snus utan tobak finns att köpa i originalstorlek eller i formatet Onico mini. Den mindre varianten, som endast finns i tobakssmak med bergamott, innehåller 10 gram. En dosa Onico Original innehåller 24 gram nikotinfritt snus. Mini är ett lämpligt format om du vill vara diskret med ditt snusande.


Onico pris

Onicos olika produkter kostar ungefär lika mycket oavsett vilken smak du köper. Däremot kan ditt slutliga Onico pris för en enstaka dosa bli något lägre om du köper en hel stock. Handlar du för ett större belopp kan du även räkna med gratis frakt av din beställning från Onico.


Vanliga frågor om Onico