• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Fix snus

FIX Snus

FIX, skapat av Habit Factory In Sweden AB, är ett nytt tobaksfritt vitt snus som erbjuder ett brett utbud av smaker och styrkenivåer för olika preferenser. Utforska smaker som Peach Rhubarb, Cherry Blossom, Pineapple rum coconut, Strawberry Kiwi, Irish Coffee, Chai Latte, Fig Raspberry och många fler. Varje produkt är tillgänglig i Slim-format med 20 portioner per burk, och nikotinhalten varierar från 8 mg/g till 16,4 mg/g.

Lär dig mer om Fix snus
Här kan du utforska ett komplett sortiment av vitt snus från FIX. Oavsett om du söker information om de olika smakerna, formaten eller nikotinstyrkorna, hittar du svar på dina frågor här. Ta en närmare titt för att lära dig mer om vad Fix har att erbjuda.
Nytt pris
FIX Mixpack 4-pack
FIX Mixpack 4-pack FIX Läs mer FIX Mixpack 4-pack finns en kombination av 4 dosor,  FIX Green Mango Lemongrass #5,  FIX Blueberry Ice #5,  FIX Cherry Blossom #5 och FIX Watermelon Ice #5. 99,00 kr (24,75 kr/st) Läs mer Köp
Nytt pris
FIX Peach Rhubarb #2
FIX Peach Rhubarb #2 FIX Läs mer

FIX Peach Rhubarb #2 från varumärket FIX har en smak av rabarber och persika. Produkten har en normal styrka och har formatet slim. Varje dosa inkluderar 20 portioner av vitt snus.

279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Watermelon Ice #5
FIX Watermelon Ice #5 FIX (1) Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Strawberry Kiwi #4
FIX Strawberry Kiwi #4 FIX (2) Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Pineapple Rum Coconut #4
FIX Pineapple Rum Coconut #4 FIX (1) Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Irish Coffee #4
FIX Irish Coffee #4 FIX (1) Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Ruby Chocolate #2
FIX Ruby Chocolate #2 FIX Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Blueberry Ice #5
FIX Blueberry Ice #5 FIX (2) Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Chai Latte #3
FIX Chai Latte #3 FIX Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Fig Raspberry #3
FIX Fig Raspberry #3 FIX (2) Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Cherry Blossom #5
FIX Cherry Blossom #5 FIX (1) Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Green Mango Lemongrass #5
FIX Green Mango Lemongrass #5 FIX (2) Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Sweet Mint Lemon #2
FIX Sweet Mint Lemon #2 FIX Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Nytt pris
FIX Pomelo Lime #4
FIX Pomelo Lime #4 FIX Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
Just nu visas 19 av 19 produkter

Köp Fix Snus Online

Att köpa FIX nikotinpåsar online på Nettotobak.com är smidigt. Hos oss hittar du ett varierat utbud av för att tillmötesgå en rad olika preferenser. Här har du möjligheten att utforska och upptäcka nya smaker genom att köpa enskilda dosor, eller att investera i större kvantiteter genom alternativ såsom 30-pack, 10-pack, 5-pack och 3-pack. Köp FIX snus från Nettotobak.com och välj enkelt den packstorlek som bäst överensstämmer med dina behov och förbrukning, allt från en enskild dosa till flerpack.

FIX snus pris

Priset för varumärket FIX snus varierar, med 349,90 kr som ett standardpris för ett 10-pack, och styckpriset ofta satt till 34,99 kr st. Besök Nettotobak.com för aktuella priser.

Axplock av produkters pris per 10-pack:

Leverans

Köp Fix snus med pålitliga leveranser genom olika alternativ som täcker olika prisintervall och snabbhet.

Vi erbjuder följande leveransalternativ:

  • Postnord ombud 
  • Postnord varubrev
  • Early Bird
  • Instabox 
  • Best

Fix snus om varumärket

Hur du väljer rätt FIX Snus

FIX snus erbjuder ett diversifierat sortiment av all white produkter i flera olika smakprofiler och nikotinstyrkor, alla i formatet slim. Att välja rätt tobaksfritt snus innebär att överväga personliga preferenser. Kanske söker du efter ett extra starkt snus med karaktär av frukt, eller ett normalstarkt snus med toner av citrus. Här följer en guide för att underlätta valet utifrån smak och styrka för att passa individuella behov.

Nedan kommer vi hjälpa dig att besvara följande frågor för att du ska hitta en sort som passar:

Identifiera din smakprofil

Varumärket FIX erbjuder ett brett spektrum av smaker inom vitt snus. FIX erbjuder flera spännande smakkombinationer som bland annat inkluderar toner av olika frukter, bär och mint. Vid valet av olika smaker bör man fundera över vilken kategori som lockar mest. Inom mint erbjuds exempelvis alternativ som Sweet Mint Lemon och Blueberry Ice. För fruktentusiaster finns alternativ som Peach Rhubarb, Pineapple Rum Coconut, Green Mango lemongrass, och Strawberry Kiwi. För dig som söker efter andra unika smaker erbjuder Fix även Ruby Chocolate, Chai Latte, Cherry Blossom, och Irish Coffee.

FIX i slimmat format

Formatet är avgörande för den övergripande upplevelsen. Alla produkter från FIX kommer i Slim-format som består av smala och långa portioner. Slim något mindre än normala prillor, vilket ger bekväm användarupplevelse och minimal synlighet.

Bestäm lämplig styrka

Styrkan på snuset är en viktig faktor att överväga. FIX nikotinpåsar finns i olika nikotinnivåer för att passa alla behov. Nikotininnehållet sträcker sig från 8 mg/g i de normalstarka produkterna upp till 16,4 mg/g i de extra starka varianterna. Ditt val bör spegla din preferens för nikotinintag. Det finns alternativ för de som föredrar en lägre nikotinnivå samt för de som önskar en starkare effekt.

Här är en översikt över styrkorna:

FIX Bästsäljare

Ett ytterligare sätt att välja en produkt som passar är att utgå från deras bästsäljare. Här hittar du exempelvis produkter som FIX Blueberry Ice, som har en stark nikotinhalt och mintsmak.

Nedan listar vi topp 5 bästsäljare så att du på ett enkelt sätt kan navigera mellan olika favoriter bland våra kunder:

FIX Peach Rhubarb #2 FIX Peach Rhubarb #2 FIX Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
FIX Watermelon Ice #5 FIX Watermelon Ice #5 FIX (1) Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
FIX Strawberry Kiwi #4 FIX Strawberry Kiwi #4 FIX (2) Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp

Nya Produkter

FIX fortsätter att utvidga sitt sortiment med nya produkter. Dessa tillskott kompletterar det redan mångsidiga sortimentet och ger kunderna möjlighet att utforska fler alternativ. Att välja en ny produkt kan vara ett sätt att upptäcka andra smakprofiler inom varumärkets erbjudande, där man kan ta hänsyn till både nya och befintliga uppskattade smaker. Eller så kanske du är ute efter något helt nytt, och då kan senaste nyheter vara ett bra val.

Nedan listar vi de fem senaste nyheterna från sortimentet:

FIX Peach Rhubarb #2 FIX Peach Rhubarb #2 FIX Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
FIX Irish Coffee #4 FIX Irish Coffee #4 FIX (1) Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
FIX Ruby Chocolate #2 FIX Ruby Chocolate #2 FIX Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp
FIX Sweet Mint Lemon #2 FIX Sweet Mint Lemon #2 FIX Läs mer 279,00 kr (27,90 kr/st) Köp

Fix snus bakgrund

Om FIX snus

FIX snus, utvecklat av Habit Factory in Sweden AB, erbjuder tobaksfria snusalternativ med fokus på Smakindex. Smakindex är centralt i deras produkter och hjälper användare att hitta sina favoritvarianter. FIX strävar efter att förhöja nikotinupplevelsen genom noggrant utvalda smaker och innovativa lösningar. Med sitt engagemang för kvalitet och innovation, fortsätter FIX att utveckla nya produkter och förbättra sina erbjudanden.

Tillverkning och kvalitet

FIX snus tillverkas av Habit Factory in Sweden AB i en toppmodern anläggning i Stockholm. Tillverkningsprocessen börjar med noggrant urval av råvaror och omfattar blandning, fuktning och smaksättning, följt av rigorösa kvalitetskontroller. Varje steg övervakas för att säkerställa att slutprodukten uppfyller höga standarder. Habit Factory fokuserar även på hållbarhet genom ansvarsfullt inköp av råvaror och energieffektiva produktionsmetoder. Deras dedikation till kvalitet och innovation gör att FIX snus levererar en pålitlig och konsekvent produkt.

Historia

Historien om FIX snus började med ambitionen att skapa en unik snusupplevelse genom innovativa smaker och hög kvalitet. Ägt av Habit Factory, etablerades varumärket efter fyra års utveckling med produktion i en toppmodern fabrik i Stockholm. Fabriken, som inkluderar ett eget laboratorium, är avgörande för FIX framgång.

Habit Factory lanserade också systermärket Klint, vilket fokuserar på mintsmaker, medan FIX erbjuder söta och fruktiga produkter inom lågprissegmentet. FIX har snabbt blivit populärt tack vare sina hållbara påsar och unika smaker.

Vanliga frågor om FIX snus

Nedan kan du ta del av återkommande frågor om varumärket. Kika vidare för att ta del av svaren!