• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Siberia Slim White Dry 500g

Siberia Slim White Dry 500g

Siberia Slim White Dry 500g, en av Siberias starkare snus i storpack. Formatet är en slim white portion med smak av tobak och inslag av mint och spearmint. Detta är torrare portioner med låg fukthalt som tenderar att rinna mindre under läppen jämfört med traditionella white portion.

1 325,00 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Siberia Slim White Dry 500g

Siberia Slim White Dry 500g från GN Tobacco är en produkt i storpack (500g) inom kategorin White Portio. Denna produkt framställs i formatet slim och innehåller både tobak och nikotin. Med en beskrivning som extra stark har Siberia Slim White Dry 500g en nikotinhalt på 43 mg/g vilket är bland de starkaste på marknaden. Tillverkaren GN Tobacco följer svenska traditioner inom snustillverkning.

Smak, styrka och format för Siberia Slim White Dry 500g

Siberia Slim White Dry 500g är en produkt i slim-format, med smaker av traditionell tobak med inslag av mint och spearmint. Nikotinhalten är 43 mg/g och 28 mg per portion, vilket ger produkten en tydlig karaktär.

Formatet slim och den höga nikotinhalt tillsammans med de utvalda smakerna bidrar till den specifika karaktären hos produkten.

Fakta om Siberia Slim White Dry 500g:

  • Produkttyp: White Portion
  • Varumärke: Siberia 
  • Smakprofil: Tobak, Mint, Spearmint
  • Styrka: Extra stark
  • Nikotinhalt: 28 mg/portion

Information om Siberia

Siberia är ett varumärke som produceras av GN Tobacco, lokaliserat i Sverige. Sedan starten 2007 har varumärket etablerats som känd för produkter med hög nikotinhalt. GN Tobacco är engagerat i att upprätthålla svenska traditioner i snustillverkning.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Siberia
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 43 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 28 mg/portion
Färdiga dosor ca. 38 dosor
Format Slim
Smak mint
Innehåll/förpackning 500 g
Lanseringsdatum 2021-06-11
Producent GN Tobacco