• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
XQS Tropical Slim Normal

XQS Tropical Slim

Tobaksfria nikotinpåsar från XQS med en smak som tar dig till de tropiska skogarna, en frisk smak av mango, passionsfrukt och ananas!
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (29,98 kr/st) 149,90 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
  • 30-pack (36,99 kr/st) 1 109,70 kr
149,90 kr
-
+

Detaljerad information om XQS Tropical Slim

Nikotinpåsarna XQS Tropical bjuder på en smaksensation från tropiska miljöer. De kommer i en frisk smak av passionsfrukt i kombination av saftig mango och söt ananas. De passar för dig som vill ha en nikotinpåse som har en normalstark smak.

Ett härligt Tropical snus

XQS Tropiska Frukter ger dig en härlig och frisk smak under läppen. Tack vare att nikotinpåsarna utsöndrar lagom mycket nikotin under lång tid, håller deras vita nikotinpåsar länge.

XQS Tropical nikotinpåsar i styrka 2

Nikotinpåsarna har en mängd nikotin på 8 milligram per gram och de kommer i en traditionell rund dosa. Varje dosa av innehåller 10 gram totalt. Det här är ett snus med tropisk smak som inte innehåller någon tobak.

De vita nikotinpåsarna rinner inte och på så sätt behöver du inte oroa dig för att få missfärgade tänder. Produkten finns att köpa i singelpack, 10- pack men också som 30-pack.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Portion
Format Slim
Producent XQS International
(0)
Recensioner för XQS Tropical Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.