• Fri frakt från 599kr
 • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
Übbs Watermelon
Übbs Watermelon
Übbs Watermelon
Übbs Watermelon
Übbs Watermelon

Übbs Watermelon

Übbs Watermelon, ett erbjudande från Übbs Pouches, är ett vit snus med fruktsmak i slim-format. Denna produkt etablerar sig i kategorin med normal styrka och innehåller 20 portioner per burk. Detta gör den till ett motiverat val för de som önskar ett alternativ utan tobak med en tillräcklig mängd nikotin.

 • 1 dosa 14,90 kr
 • 3-pack (23,00 kr/st) 68,99 kr
 • 5-pack (22,00 kr/st) 109,99 kr
 • 10-pack (19,99 kr/st) 199,90 kr
 • 30-pack (31,50 kr/st) 944,90 kr
199,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Übbs Watermelon

Übbs Watermelon är en produkt från Übbs Pouches, tillverkat av RV Karma Limited. Det är ett exempel på vitt snus, vilket är ett annat sätt att beskriva ett produktalternativ utan tobak. Det ska noteras att det, trots att det inte innehåller tobak, ändå innehåller nikotin. Modellen för denna produkt är slim, vilket indikerar att den har ett mindre format än traditionella snusportioner. Nikotinstyrkan är definierad som normal för denna produkt.

Framställning, styrka och format av Übbs Watermelon

Übbs Watermelon representerar en vit snusprodukt med slimformat. Dess huvudsakliga smakkomponent är frukt. Detta format, som betecknas som slim, indikerar att det är mindre än vanliga snusportioner. Styrkan för denna produkt är definierad som normal, vilket innebär en nikotinmängd på 6,0 mg per portion och en total nikotinhalt på 8,3 mg per gram.

Detta medför att varje portion snus innehåller tillräckligt med nikotin för att uppfylla de efterfrågade effekterna utan att vara överväldigande. De med förkeelse för mindre starka produkter kan se detta som ett möjligt alternativ.

Information om Übbs Watermelon:

 • Produktkategori: Vitt snus
 • Vanligaste smaken: Frukt
 • Styrka: Normal
 • Nikotinmängd: 6,0 mg/portion
 • Antal portioner per burk: 20

Utökad information om Übbs Pouches

Übbs Pouches, producenten av nikotinprodukter, har fokuserat på utveckling av alternativ utan tobak. Ett varierat utbud av smaker och styrkor erbjuds för att uppfylla en mangfald av preferenser. Antal portioner per burk är 20.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Übbs Pouches
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8,3 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6 mg/portion
Smak frukt
Innehåll/förpackning 14,5 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2023-12-16
Ingredienser Mikrokristallin cellulosa (E460(i)), Vatten, Xylitol (E967), Nikotin, Surhetsreglerande medel (E500), Natriumklorid, Emulgeringsmedel (E422 och E490), Ammoniumklorid (E510), Antioxidant, Sötningsmedel (E955)
Producent RV Karma Limited
(0)
Recensioner för Übbs Watermelon

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.