• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Velo Ruby Berry Slim All White Portion

Velo Ruby Berry Slim

Velo Ruby Berry Slim har en tydlig smak av röda bär med en lätt syrlighet. Velo Ruby Berry har en normal nikotinstyrka. Köp Velo Ruby Berry online med snabb leverans!

Alla Velo snus här

  • 1 dosa 34,49 kr
  • 3-pack (32,66 kr/st) 97,99 kr
  • 5-pack (31,60 kr/st) 157,99 kr
  • 10-pack (29,49 kr/st) 294,90 kr
  • 30-pack (28,00 kr/st) 839,90 kr
294,90 kr
-
+

Detaljerad information om Velo Ruby Berry Slim

VELO Ruby Berry Slim

Du kanske känner igen dosan, men inte namnet. Den här tillverkaren hette nämligen Lyft tidigare, men innehållet är helt detsamma. Velo Ruby Berry är nikotinpåsar med en smak av röda bär med inslag av syrlighet. Påsarna kommer i slim-format och sitter bekvämt under läppen.

Vitt snus från VELO

Velos vita snus med smak av röda bär är helt fritt från tobak och har en normal styrka på 8 mg/g. På dosan visas styrkan i form av 2 pluppar av 4 möjliga, Varje dosa VELO Berry snus innehåller totalt 20 nikotinpåsar.

Ruby Berry snus

Du kan givetvis välja om du vill köpa en enskild dosa med Velo snus för att prova smaken eller köpa ett 5-pack. Vi har även Velo Ruby Berry stock med tio dosor och här blir priset vanligtvis något billigare per dosa. Utforska gärna det övriga utbudet av smaker från Velo snus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Velo
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Ruby Berry Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.