• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot

COCO

COCO är ett helt nytt varumärke som säljer helvita nikotinpåsar. Portionerna finns i flera olika smaker. Den aktuella nikotinstyrkan för varje smak syns direkt på den valda produkten. De helvita portionerna från COCO är en all white-produkt och innehåller alltså ingen tobak. Varumärket använder kokosfiber som fyllnadsmaterial i prillorna.
COCO Clean Peach Slim Strong COCO Clean Peach Slim Strong COCO Läs mer Nikotinpåsarna i en dosa COCO Clean Peach Slim Strong kommer i ett långsmalt format och har en smak av frukt. Det här är en portion som är helt fri från tobak. Prillorna har en brun färg då de tillverkas av kokosnötsfiber. 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
COCO Blue Razz Slim Strong COCO Blue Razz Slim Strong COCO Läs mer Nikotinportion COCO Blue Razz Slim Strong är en nikotinpåse helt fri från tobak. Den här slimmade prillan är tillverkad av fiber från kokos och har en stark halt av nikotin. Prillorna har en brun färg då de tillverkas av kokosnötsfiber. 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
COCO Tropical Mango Slim Strong COCO Tropical Mango Slim Strong COCO Läs mer 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
COCO Natural Mint Slim Strong COCO Natural Mint Slim Strong COCO Läs mer 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Nikotinpåsar från COCO


Nikotinpåsar i slimmat format

De nya nikotinpåsarna från COCO kommer i ett slimmat format. Det innebär att påsen har en långsmal form. Påsarna är fyllda med kokosfibrer där man har tillsatt nikotin och smakämnen. Den perforerade påsen ger en successiv frisläppning av smak och nikotin.


Tobaksfria prillor

COCO är ett nytt varumärke där prillorna är helt fria från tobak. Istället innehåller de tillsatt nikotin i form av nikotinsalter som är extraherade ut tobaksplantan. Portionerna finns med olika nikotinstyrkor.


Köp COCO hos oss

Hos oss på Netto tobak finns det nya varumärket COCO nikotionpåsar i fyra olika smaker. Tillverkaren bakom varumärket är SpectrumLeaf AB.