• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Zyn Mini Dry Cool Mint Strong

Zyn Mini Dry Cool Mint Strong

ZYN Mini Dry Cool Mint Strong -  Zyn är en revolutionerade produkt, heltvita nikotinpåsar helt utan tobak men fortfarande välsmakande och fyllda med nikotin. Zyn Cool Mint har en uppfriskande smak av mentol och pepparmint. Prillorna är i all white formatet vilket ger kritvita prillor som är torra på ytan för att leverera smak och nikotin under en längre tid. Snusvikt: 8g /dosa Styrka: 4/4
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 190,00 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr 359,90 kr
  • 11-pack (35,99 kr/st) 395,89 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om Zyn Mini Dry Cool Mint Strong

ZYN Mini Dry Cool Mint Strong - Zyn är en revolutionerade produkt, helvita nikotinpåsar helt utan tobak men fortfarande välsmakande och fyllda med nikotin. Zyn Cool Mint har en uppfriskande smak av mentol och pepparmint. Prillorna är i all white formatet vilket ger kritvita prillor som är torra på ytan för att leverera smak och nikotin under en längre tid. Zyn Mini Dry Cool Mint kommer i två olika styrkor 3 och 6mg per portion ZYN är en revolutionerande produkt för dig som vill ha nikotin men inte är förtjust i tobak. Zyn är en helt tobaksfri produkt med heltvita påsar som håller sig vita under hela snusningen. Zyn kommer i två format, Mini Dry vilket är diskreta nikotinpåsar som passar under läppen för att leverera en smak och nikotinupplevelse. Zyn kommer även i slim format som har en mjuk passform och en låg rinnighet. Ean13:

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka Stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp All White Mini Mint
Format mini
Producent Swedish Match
(1) recensioner
Recensioner för Zyn Mini Dry Cool Mint Strong

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Miss

Alexandra, 4 oktober 2020

Suveränt bra snus & sting & mini