• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Zyn Mini Dry Cool Mint Strong

ZYN Cool Mint Mini Dry Strong

ZYN Cool Mint Mini Dry Strong All white har en smak av mentol och inslag av pepparmint. Nikotinpåsen är i mini format och rinner mindre men är stark.

  • 1 dosa 32,39 kr
  • 5-pack (29,40 kr/st) 146,99 kr
  • 10-pack (27,39 kr/st) 273,90 kr
273,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZYN Cool Mint Mini Dry Strong

Zyn Cool Mint Mini med smak av mentol i kombination med pepparmint. De kommer i en traditionellt rund dosa och innehåller nikotinpåsar som håller sig vita under hela användningen.

Styrka 4

Zyn Cool Mint Mini Dry är starka nikotinpåsar och de passar bra för dig som vill ha extra sting under läppen. De rinner inte och därmed behöver du inte oroa dig för att få missfärgade tänder.

Zyn Cool Mint 6 mg

Nikotinportion Zyn Mini Cool Mint Strong innehåller 15 milligram nikotin per gram och varje förpackning innehåller 8 gram. Tack vare dess kompakta format passar de bra för dig som önskar nikotinpåsar som är diskreta. Nikotinpåsarna utsöndrar både smak och nikotin under en längre tid. De finns att köpa som singel dosa samt också i flerpack.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp All White Mini Mint
Format mini
Producent Swedish Match
(1) recensioner
Recensioner för ZYN Cool Mint Mini Dry Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Miss

Alexandra, 4 oktober 2020

Suveränt bra snus & sting & mini