• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
ZYN Bellini Mini Dry

ZYN Bellini Mini Dry

ZYN Bellini Mini Dry är helt vita portionspåsar med en smaksättning av persika samt fruktté och gröna druvor. ZYN Bellini Mini Dry har styrka 2 av 4. Vilket motsvarar 3mg/påse.
  • 1 dosa 32,39 kr
  • 5-pack (29,40 kr/st) 146,99 kr
  • 10-pack (27,39 kr/st) 273,90 kr
273,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZYN Bellini Mini Dry

ZYN Bellini Mini Dry

Det här är helt vita nikotinpåsar med smak av persika i kombination med gröna druvor och fruktte. Nikotinhalten är i ZYN Bellini 2 pluppar av 4, vilket innebär 7,5 mg/g snus.

ZYN Bellini Mini Dry är torra nikotinpåsar i miniformat som lägger sig bra under läppen. Torrheten gör att Bellini snus inte rinner. När påsen sedan fuktas upp levereras snabbt en kraftig smak som dessutom håller länge.

Beställ ZYN Bellini här

Hos oss på Nettotobak kan du smidigt beställa ZYN Mini Dry Bellini och få nikotinpåsarna levererade hem till dig eller till ett närliggande ombud. Välj mellan en, fem eller tio dosor. Vi erbjuder också Bellini i en extra stark variant, där nikotinstyrkan ligger på 15 mg/g.

Se alla sorter från ZYN här

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Zyn
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7,5 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp All White Mini
Format mini
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för ZYN Bellini Mini Dry

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.