• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
ZYN Cucumber Lime Slim

ZYN Cucumber Lime Slim

ZYN Slim Cucumber Lime är ett tobaksfritt snus med smak av lime, gurka, citron, standard nikotinstyrka och i slim-format. Den innefattar 21 portioner per dosa.

OBS! Ny dosdesign och mjukare prilla. Under en övergångsperiod så kan nya och äldre dos-versioner och format på prilla förekomma.

  • 1 dosa 35,90 kr
  • 5-pack (29,98 kr/st) 149,90 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 30-pack (29,90 kr/st) 897,00 kr
299,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om ZYN Cucumber Lime Slim

ZYN Cucumber Lime Slim tillhör kategorin vitt snus, vilket betyder att den inte innehåller någon tobak. Den här produkten, tillverkad av Swedish Match, illustrerar företagets strävan efter att erbjuda moderna, tobaksfria alternativ. Med sitt tunna format och nikotinhalten, erbjuder ZYN Cucumber Lime Slim en standardiserad nikotinstyrka, som kan appellera till en bred användarbas. Produkten inkluderar nikotin, dock ingen tobak.

Smak, styrka och format av ZYN Cucumber Lime Slim

ZYN Cucumber Lime Slim är en vitt snus-produkt, vilket betyder att den är helt fri från tobak. Dess tunna format gör det enkelt att använda och bära med sig runt. Produktens smakprofil består av lime, gurka och citron. Den har en standard nikotinstyrka, vilket betyder att varje prilla innehåller 6 mg nikotin och den totala nikotinhalten per gram är 9 mg.

Fakta om ZYN Cucumber Lime Slim:

  • Kategori: vitt snus
  • Smak: lime, gurka, citron
  • Styrka: Standard
  • Nikotinhalt: 6 mg/prilla
  • Antal prillor per dosa: 21

Mer information om ZYN

Varumärket ZYN, tillverkat av Swedish Match som fokuserar på att tillverka nikotinpåsar utan tobak. Med en variation av smaker och nikotinhalter, erbjuder ZYN en diversifierad produktlinje för olika användargrupper. Från mentol och frukt smaker till mer okonventionella och särskilda smaker, finns det valmöjligheter passande för många olika smakpreferenser inom ZYN:s utbud.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6 mg/portion
Smak citrus
Innehåll/förpackning 14,7 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 21
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2023-05-05
Producent Swedish Match
(1) recensioner
Recensioner för ZYN Cucumber Lime Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Zyn med gurksmak

Karin Gustavsson , 7 april 2024

Läskiga torra prillor med en konstig unken smak! Rekommenderar dom INTE!!