• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
ZYN Apple Mint Mini Dry
ZYN Apple Mint Mini Dry
ZYN Apple Mint Mini Dry
ZYN Apple Mint Mini Dry front
ZYN Apple Mint Mini Dry front
ZYN Apple Mint Mini Dry flat
ZYN Apple Mint Mini Dry flat

ZYN Apple Mint Mini Dry

ZYN Mini Apple Mint 3 mg är ett äpple, pepparmint, spearmint aromat vilket är ett tobaksfritt snus med normal nikotinhalt. Den är i mini-format och har 20 prillor per dosa.

  • 1 dosa 44,99 kr
  • 5-pack (29,98 kr/st) 149,90 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 30-pack (29,90 kr/st) 897,00 kr
299,90 kr
Produkt:299,90 kr
Tillval:
Totalt:
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om ZYN Apple Mint Mini Dry

ZYN Mini Apple Mint 3 mg, tillverkas av Swedish Match, är en vitt snus produkt, vilket innebär att det är ett alternativ till traditionellt snus som inte innehåller tobak. Denna produkt är i mini-format och innehåller nikotin. Nikotinhalten betraktas som normal.

Egenskaper hos ZYN Apple Mint Mini Dry

ZYN Mini Apple Mint 3 mg är en vitt snus produkt i mini-format. Den har aromer av äpple, pepparmint och spearmint. Produkten har en normal nikotinhalten, vilket motsvarar 3 mg per prilla och 7,5 mg per gram.

Information om ZYN Apple Mint Mini Dry:

  • Kategori: vitt snus
  • Aromer: Äpple, pepparmint, spearmint
  • Nikotinstyrka: Normal
  • Nikotinhalt: 3 mg/prilla
  • Antal prillor per dosa: 20

Mer information om ZYN

Varumärket ZYN är en serie av produkter från Swedish Match som erbjuder nikotinprodukter utan tobak. Märket tillhandahåller prillor som kan placeras under läppen, vilket möjliggör nikotinkonsumtion utan tobak.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7,5 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 3 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 8 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,40 g
Lanseringsdatum 2023-01-17
Ingredienser Fyllnadsmedel (E965, E460, E414), surhetsreglerande medel (E500), stabiliseringsmedel (E463), aromer, nikotin, sötningsmedel (E950).
Producent Swedish Match
(2) recensioner
Recensioner för ZYN Apple Mint Mini Dry

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Zyn snus med äppelsmak

Karin Gustavsson , 7 april 2024

Helt ok men väldigt svag äppelsmak som försvann fort!

Det bästa snuset!

Snusmumriken, 31 oktober 2023

En mer behagligare snus än det här finns inte. Det är knappt någon ser man har något under läppen, så otrolig diskret. Låg nikotinhalt vilket också är positivt. Prillorna är gjorda av växtbaserat material vilket betyder att du slipper sved och annat obehag. Inget salt heller. Det känns nästan som om man har tuggummi med äpple-smak blandat med mint under läppen. Den må vara ”torr snus” men den blir snabbt blöt och smaken kickar snabbt. En otrolig god smak! Enda lilla minus är att det är på tok FÅ prillor och dyr per prilla/gram. Annars skulle den bli perfekt! Jag ger den ändå det högsta betyget då om man nu verkligen vill unna sig en underbar snus och en diskret som den här, PLUS välbehagliga prillor, ja då är det den här som gäller. Jag hoppas tillverkaren också gör fler smaker på denna än de som finns. Gärna jordgubbe, vattenmelon eller varför inte körsbär. Då hade den fått (ihop med ökat antal prillor) en sjätte stjärna!