• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
ZYN Cool Mint Slim Extra Strong

ZYN Cool Mint Slim Extra Strong

ZYN Cool Mint Slim Extra Strong, med sin karakteristiska Pepparmint smak, är en Extra stark produkt från Swedish Match. Den tillhandahålls i slim-format och innehållandes 21 prillor per dosa. Den här produkten representerar i kategorin tobaksfritt snus.

OBS! Ny dosdesign och mjukare prilla. Under en övergångsperiod så kan nya och äldre dos-versioner och format på prilla förekomma.

  • 1 dosa 35,90 kr
  • 5-pack (29,98 kr/st) 149,90 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 30-pack (29,90 kr/st) 897,00 kr
299,90 kr
Produkt:299,90 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om ZYN Cool Mint Slim Extra Strong

ZYN Cool Mint Slim Extra Strong, tillverkas av Swedish Match, är en produkt inom kategorin vitt snus. Denna specifika produkt innehåller inte tobak, men har nikotin, vilket kan passa dem som föredrar nikotinprodukter utan tobak. Produktens format beskrivs som Slim, en vanlig formgivning för denna typ av produkter. Den definieras som Extra Strong, vilket indikerar att nikotinhalten är högre än genomsnittet för liknande produkter.

Egenskaper för ZYN Cool Mint Slim Extra Strong

Typen av ZYN Cool Mint Slim Extra Strong är vitt snus och det kommer i slim-format. Den huvudsakliga smaken för denna produkt är pepparmint, vilket bidrar till en karakteristisk mint-karaktär. Baserat på styrka, kan ZYN Cool Mint Slim Extra Strong kategoriseras som extra stark, vilket implicerar en hög nikotinhalt. Nikotinhalt per portion är 11 mg och den totala nikotinhalt per gram är 16 mg.

Med fyra pluppar ◉◉◉◉ och 16 mg nikotin per gram är det här en starkare variant bland slimpåsarna. Lämplig för vana nikotinanvändare.

Hitta mer Zyn med mintsmak.

Information om ZYN Cool Mint Slim Extra Strong:

  • Produktkategori: vitt snus
  • Huvudsaklig smak: Pepparmint
  • Styrka: Extra Strong
  • Nikotinhalt: 11 mg/portion
  • Antal prillor per dosa: 21

Fakta om ZYN

Varumärket ZYN hör till Swedish Matchs produktutbud, en tillverkare med en omfattande historia inom snusbranschen. Varumärket är en del av Swedish Matchs strävan efter innovation inom tobaksfria produktsektorn, och tillhandahåller ett samtida, tobaksfritt alternativ till traditionellt snus. Införandet av ZYN i marknader som Norge illustrerar dess växande närvaro och den ökande efterfrågan på sådana varor.

Ingredienser: Vatten, fyllnadsmedel (E 460), växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E 422), vegetabilisk olja, salt, surhetsreglerande medel (E 525), aromer, nikotin, emulgeringsmedel (E 471), sötningsmedel (E 950).

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 11 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 14,70 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 21
Vikt per portion (gram) 0,70 g
Lanseringsdatum 2018-03-24
Ingredienser Vatten, fyllnadsmedel (E460), växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E422), surhetsreglerande medel (E500, E509), salt, aromer, nikotin, emulgeringsmedel (E471), sötningsmedel (E950)
Producent Swedish Match
(5) recensioner
Recensioner för ZYN Cool Mint Slim Extra Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Påsarna går lätt sönder.

Sebastian, 5 mars 2021

Påsarna släpper ut "snuset" i munnen vilket är mindre trevligt men förutom det så är detta min favorit.

Super

Kajssson, 23 december 2020

Amazing

Favorit

Uffe, 15 september 2020

lagom stora, frisk mintsmak och lämplig nikotonstyrka. Har provat massor av andra märken och modeller men kommer alltid tillbaka till denna favorit.

Helt ok

Jesper, 8 juli 2019

Synd att prilla försvinner under läppen, blir lätt att man får köra in tre åt gången

bra s***

Billy, 12 november 2018

bästa är väll att man kan sova med en rackare i och ända vakna fräsh i käften