• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Zyn Slim Violet Licorice

ZYN Violet Licorice Slim

Zyn Violet Licorice Slim är en lång, helt vit nikotinpåse som är torr på ytan med fuktigt innehåll som rinner mindre. Den har en smak av lakrits, viol och salmiak samt en syrlig sälta. 
  • 1 dosa 32,39 kr
  • 5-pack (29,40 kr/st) 146,99 kr
  • 10-pack (27,39 kr/st) 273,90 kr
273,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZYN Violet Licorice Slim

ZYN Slim Violet Licorice

ZYN Violet Licorice Slim Normal är en nikotinpåse som är helt vit och som är torr på ytan med fuktigt innehåll som rinner mindre Den har en smak av lakrits, viol och salmiak samt en syrlig sälta. 

ZYN Violet Licorice

Portionerna i ZYN lakrits har normal styrka med en nikotinhalt som ligger på 6,5 mg/g. Varje dosa innehåller 21 stycken påsar. Om du inte gillar vitt snus med viol lakrits smak har vi även flera andra spännande smakkombinationer från ZYN i vårt sortiment.

ZYN Viol Lakrits

Här på Nettotobak kan du köpa nikotinpåsarna ZYN Licorice som enskild dosa, i fempack, som stock med tio dosor samt i elvapack. Alla dosor har även ett smidigt extrafack på locket där påsarna kan bli diskret förvarade efter du använt dem.

lngredienser: Fyllnadsmedel (E460, E965), surhetsreglerandamedal (E500), aromer, nikotinsalt, fuktighetsbevarande model (E422), stabiliseringsmedel (E1201), sOtningsmedel (E950).

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 6,5 mg/g
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp All White Portion
Format Slim
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för ZYN Violet Licorice Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.