• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Zyn Mini Dry Citrus

Zyn Mini Dry Citrus

ZYN Mini Dry Citrus - Zyn är en otrolig produkt för dig som vill avnjuta nikotin men vill slippa tobak! Dessa helvita portionspåsar har en uppfriskande smak av citrus. Citrussmaken är en blandning av syrlig citron, något bitter lime och söta apelsinskal. Nikotinpåsarna kommer i det nya all white" formatet som håller portionspåsarna helvita! Styrka: 2/4 Snusvikt: 8g /dosa"
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 190,00 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr 359,90 kr
  • 11-pack (35,99 kr/st) 395,89 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om Zyn Mini Dry Citrus

ZYN Mini Dry Citrus - Zyn är en otrolig produkt för dig som vill ha nikotin men vill slippa tobak!Dessa helvita portionspåsar har en uppfriskande smak av citrus. Citrussmaken är en blandning av syrlig citron, något bitter lime och söta apelsinskal.Nikotinpåsarna kommer i det nya all white" formatet som håller portionspåsarna helvita! Zyn Mini Dry Citrus finns i två olika styrkor 3mg och 6mg per portion. Mini Dry vilket är diskreta nikotinpåsar som passar under läppen för att leverera en smak och nikotinupplevelse. Zyn kommer även i slim format som har en mjuk passform och en låg rinnighet. Ean13:" ZYN är en revolutionerande produkt för dig som vill ha nikotin men inte är förtjust i tobak. Zyn är en helt tobaksfri produkt med heltvita påsar som håller sig vita under hela snusningen. Zyn kommer i två format
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 7,5 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp All White Mini Citrus
Format mini
Producent Swedish Match
(6) recensioner
Recensioner för Zyn Mini Dry Citrus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Fröken

Malin Erikssson, 29 november 2019

Riktigt gott snus och smaken räcker länge.

Lite för söt

Camilla, 4 april 2019

Påsarna är pyttesmå vilket är en fördel, och smaken är god. Men det är väldigt sött, som att äta godis. För sött för mig. Tycker inte heller att påsarna håller smak och form så länge.

Över förväntan..

Hasse, 17 augusti 2018

Jag har testat denna produkt och måste säga att smaken är god (smakar vanlig snus citrusarom). Skulle kunna ha en något mer rökig ton men helt ok snus. Förstår dock inte poängen med nikotin utan tobak.. Jag kommer dock aldrig köpa denna produkt då tobak är min grej (och jag litar inte på att tobaksfria alternativ är bättre än originalet baserat på tobak).

Rinnig

Valak, 19 juli 2018

Väldigt bra smak men blir snabbt rinnig, i alla fall i min mun.

Good choice

Rick, 22 maj 2018

Bra alternativ om man vill undvika tobak. Snällare mot magen.

Visa fler omdömen