• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Zyn Mini Dry Citrus

ZYN Citrus Mini Dry

ZYN Citrus Mini Dry är en produkt för dig som vill avnjuta nikotin men vill undvika tobak. Dessa helvita portionspåsar har en smak av citrus. Citrussmaken är en blandning av syrlig citron, lime och söta apelsinskal. Nikotinpåsarna kommer i det nya all white" formatet som håller portionspåsarna helvita.
  • 1 dosa 32,39 kr
  • 5-pack (29,40 kr/st) 146,99 kr
  • 10-pack (27,39 kr/st) 273,90 kr
273,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZYN Citrus Mini Dry

Nikotinpåsarna i ZYN Mini Citrus kommer som helvita. ZYN Citrus har en smak av citrus i kombination med smaken av lime samt en smak av apelsinskal. Nikotinpåsarna kommer i en rund dosa och varje dosa innehåller 8 gram.

Normal styrka på Zyn Citrus 3 mg

ZYN Citrus Mini Dry kommer som tobaksfria nikotinpåsar. De är i mini-format och de kan placeras diskret under läppen. ZYN snus utsöndrar nikotin under lång tid och ger dig som användare en långvarig smak.

Nikotinpåsar utan tobak

Tack vare att nikotinpåsarna inte innehåller någon som helst tobak kan du förvänta dig att de inte rinner. Du får därför inga missfärgade tänder och nikotinpåsarna håller sig vita hela tiden. Sorten passar dig som har behov av nikotin men ingen tobak. Säljs som en dosa, 5-pack och även 10-pack.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7,5 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp All White Mini Citrus
Format mini
Producent Swedish Match
(6) recensioner
Recensioner för ZYN Citrus Mini Dry

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Fröken

Malin Erikssson, 29 november 2019

Riktigt gott snus och smaken räcker länge.

Lite för söt

Camilla, 4 april 2019

Påsarna är pyttesmå vilket är en fördel, och smaken är god. Men det är väldigt sött, som att äta godis. För sött för mig. Tycker inte heller att påsarna håller smak och form så länge.

Över förväntan..

Hasse, 17 augusti 2018

Jag har testat denna produkt och måste säga att smaken är god (smakar vanlig snus citrusarom). Skulle kunna ha en något mer rökig ton men helt ok snus. Förstår dock inte poängen med nikotin utan tobak.. Jag kommer dock aldrig köpa denna produkt då tobak är min grej (och jag litar inte på att tobaksfria alternativ är bättre än originalet baserat på tobak).

Rinnig

Valak, 19 juli 2018

Väldigt bra smak men blir snabbt rinnig, i alla fall i min mun.

Good choice

Rick, 22 maj 2018

Bra alternativ om man vill undvika tobak. Snällare mot magen.

Visa fler omdömen