• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kaliber + Original Portion

Kaliber Plus Portion

Kaliber Plus Original Portion är nästa steg i Kaliber serien. Tobakskaraktären är mörk och kryddig med smak av lingon och bergamott. Man kan också finna accenter av kakao och pomerans i tobakssmaken. Prillorna är storma och fuktiga på ytan för en omedelbar smakrelease. Kaliber Plus har en något högre nikotinhalt än övriga snussorter i Kaliber serien. Varje stock innehåller 10st dosor.
  • 1 dosa 28,99 kr
  • 10-pack (22,99 kr/st) 229,90 kr
229,90 kr
-
+

Detaljerad information om Kaliber Plus Portion

Kaliber Plus Original Portion är nästa steg i Kaliber serien. Tobakskaraktären är mörk och kryddig med smak av lingon och bergamott. Man kan också finna accenter av kakao och pomerans i tobakssmaken. Prillorna är storma och fuktiga på ytan för en omedelbar smakrelease. Kaliber Plus har en något högre nikotinhalt än övriga snussorter i Kaliber serien. Innehåll: Tobak, Vatten, Salt, Fuktighetsbevarande medel (E1520), Surhetsreglerande medel (E500), Aromer. Nikotinhalt: 1,1% Vikt/dosa: 18g Prillor/dosa: 20st Ean13:

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Kaliber
Produkttyp original portion
Vikt 0.3225
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 11 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 18 g
Snustyp Stark Portion
Format Normal
5
Producent Swedish Match