• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kaliber Vit Portionssnus
Kaliber Vit Portionssnus
Kaliber Vit Portionssnus
Kaliber Vit Portionssnus
Kaliber Vit Portionssnus
Kaliber Vit Portionssnus
Kaliber Vit Portionssnus

Kaliber Vit Portion

Kaliber White Portion - ett snus från Swedish Match med en ljus tobakskaraktär med en balanserad smaksättning av örtighet och citrus samt en subtil smak av granatäpple. Prillorna är stora och välfyllda i white formatet, detta ger ett snus som rinner mindre och har en långvarig smakupplevelse.
  • 1 dosa 27,99 kr
  • 10-pack (21,99 kr/st) 219,90 kr
219,90 kr
-
+

Detaljerad information om Kaliber Vit Portion

Kaliber Vit Portion

Swedish Matchs produkt Kaliber Vit är ett snus som har en mild tobakskaraktär. Den traditionella tobakssmaken kombineras dessutom med en perfekt blandning av örter och citrus. Det finns även en aning granatäpple i Kaliber Vit portion. Snuset har en nikotinhalt på 8 mg/g och kommer i en stilren, blå dosa.

Köp Kaliber Vit

Om du är ute efter ett snus med balanserade smaker och fylliga portioner kan Kaliber snus vara något för dig. Portionerna i Kaliber Vit Portionssnus är vita och stora samtidigt som de är välfyllda. Förutom detta är den traditionella smaken i snuset långvarig samtidigt som de vita portionerna gör att snuset rinner mindre.

Det här är ett snus för dig som vill ha en långvarig och välsmakande snusupplevelse. Du kan dessutom beställa en Kaliber Vit stock här på Nettotobak. En Kaliber stock innehåller 10 dosor som gör att du aldrig blir utan ditt favoritsnus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kaliber
Produkttyp white portion
Vikt 0.3525
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp Vit Portion
Format Normal
5
Producent Swedish Match