• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Granit Vit Portionssnus

Granit Vit Portionssnus

Granit Vit Portion är ett underbart portionssnus i white format vilket ger en prilla som är torrare på ytan och fuktig innuti som ger en långvarig och jämn snusupplevelse. Tobakskaraktären är en fyllig och inte allt för tung tobakssmak med en mellan sälta och inslag av kryddighet.  OBS:  Ny design - samma innehåll.
  • 1 dosa 32,99 kr
  • 10-pack (26,99 kr/st) 269,90 kr
269,90 kr
-
+

Detaljerad information om Granit Vit Portionssnus

Granit White Portion

Det vita portionssnuset Granit White har en tydlig tobakskaraktär. Det har även inslag av bergamott, kryddor och sälta. Portionspåsen är utformad för att minska rinnighet och förlänga din smakupplevelse. Med Granit Vit Portion får du ett klassiskt snus som räcker länge och som rinner minimalt.

Nikotinhalten i Granit Vit portion är 11 milligram per gram och portionspåsarna för Granit vit Portion är normalstora. Du kan köpa enskilda dosor, eller som stock. En Granit Vit stock innehåller 10 dosor.

Granit Vit

Snuset Granit White tillverkas av Fiedler och Lundgren och finns även i flera olika smaker och utföranden. Granit snus är i dag ett av Sveriges mest populära snusmärken och alla Granitdosor tillverkas i plast. Dosorna är även designade med ett yttre fack på ovansidan för enkel förvaring av använt snus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Granit
Produkttyp white portion
Vikt 0.3571
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 17,6 g
Snustyp Vit Portion
Format Normal
3
Producent BAT