• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Skruf Original White

Skruf No.22 White Medium

Skruf No.22 White Medium är en produkt från varumärket Skruf. Den har en smak som består av komponenterna tobak, bergamott och rosenolja. Produkten har en styrka som definieras som normal. Produkten följer ett normalt format, vilket definieras av att prillorna har en standardstorlek. I varje dosa finns det 24 prillor. Den här produkten är klassificerad som vit portionsnus.

  • 1 dosa 52,99 kr
  • 10-pack (46,99 kr/st) 469,90 kr
  • 30-pack (46,16 kr/st) 1 384,90 kr
469,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Skruf No.22 White Medium

Skruf No.22 White Medium är en produkt som kommer från Skruf som är tillverkaren. Detta är en vit portionsnus, vilket innebär att tobaken är innesluten i små påsar, eller prillor, som är vita till färgen. Denna produkt består av både tobak och nikotin. Denna produkts styrka definieras som normal, vilket indikerar att nikotinhalten är på en medelnivå i förhållande till andra snusprodukter på marknaden.

Egenskaper av Skruf No.22 White Medium

Skruf No.22 White Medium är en vit portionsnus med en traditionell smakprofil. Smakkomponenterna består av tobak, bergamott och rosenolja. Formatet på denna produkt är normal, vilket innebär att prillorna har en standardstorlek. Nikotinhalten per prilla är 7,2 mg och per gram tobak är den 8,0 mg vilket definieras som normal styrka.

Översikt av Skruf No.22 White Medium:

  • Kategori: Vit Portion
  • Smakprofil: Tobak, bergamott, rosenolja
  • Styrka: Normal
  • Nikotinmängd: 7,2 mg/portion
  • Antal prillor per dosa: 24

Ytterligare information om Skruf

Skruf Snus är tillverkaren av förevarande produkt som även är kända för att producera ett brett sortiment av snusprodukter. Skruf No.22 White Medium tillhör Skrufs reguljära produktlinje, vilket innebär att den är bland de vanliga produkterna inom Skrufs sortiment. Denna snusprodukt innehåller ingen artificiell sötning och alla smakämnen kommer från naturliga källor.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 7,2 mg/portion
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 21,6 g
Format Normal
Antal portioner/förpackning 24
Vikt per portion (gram) 0,9 g
Lanseringsdatum 2018-09-06
Ingredienser Tobak, Vatten, Fuktighetsbevarande medel (E1520), Surhetsreglerande medel (E500), Smakförstärkare (koksalt), Aromer
Producent Skruf Snus