• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Granit Vit Stark Portion

Granit Vit Stark Portion

Granit Vit Stark är likt det starka portionssnuset från Granit men med fördelen att det levereras i whiteformat vilket betyder en torr prilla som är fuktig på insidan. Detta gör att smakerna och nikotinet levereras långsamt men jämnt under en längre tid. Smaken är självklart den klassiska Granit smaken med en robust tobakssmak och inslag av bergamott. OBS:  Ny design - samma innehåll.
  • 1 dosa 32,99 kr
  • 10-pack (26,99 kr/st) 269,90 kr
269,90 kr
-
+

Detaljerad information om Granit Vit Stark Portion

Kommer i en ny design men har fortfarande samma robusta innehåll. Granit Vit Stark är ett portionssnus och kommer i normalt stora portioner med en nikotinstyrka på 16 mg/g. En dosa innehåller 17,6 g och snuset har en kryddig smak med toner av bergamott.

Granit snus portionspåsar

Du får välfyllda white-portioner i påsar med mjuk passform. Granit Vit portionspåsar är torra på utsidan och fuktiga inuti vilket innebär ett mindre rinnigt snus. Dessutom bidrar det perforerade formatet till snabb frisättning av nikotin och en smak som varar länge.

Snuset Granit vit stark

Du kan vid behov köpa Granit Vit Stark stock eller som en enskild dosa. Snuset är levererat av BAT och har dessutom ett praktiskt litet fack i locket till förvaring av redan använda portioner.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Granit
Produkttyp white portion
Vikt 0.3571
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 17,6 g
Snustyp Stark Vit
Format Normal
3
Producent BAT
(27) recensioner
Recensioner för Granit Vit Stark Portion

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Gott och b******

Stefan , 5 november 2021

Provade många sortet före jag fastnade för detta snus när jag slutade röka cigg.

Superbra!

Stålis, 22 april 2021

Gillar man vit portion så är detta snuset. Rejäla prillor med bra smak. Rinner inte trots att prillan legat under läppen i 3 timmar!?

När det är som bäst ...

Peter W, 19 april 2021

KanonSnus, inget snålande med tunna fattiga kuddar här inte, fyllda till brädden, 22 lagom stora i dosan. Inget rinnande alls och perfekt smak som snus ska smaka !! Perfekt frukost kick tillsammans med a cup a' Java !!

Bästa snuset

Sebastian, 28 september 2020

Mitt vardagssnus. Prillorna håller länge och smakar fantastiskt.

Världens bästa prilla

Andy, 5 januari 2020

Bäst prilla för pengen!

Visa fler omdömen