• Fri frakt på köp över 699kr
  • Störst sortiment online
Granit Vit Stark Portion

Granit Vit Stark Portion

Granit Vit Stark är likt det starka portionssnuset från Granit men med fördelen att det levereras i whiteformat vilket betyder en torr prilla som är fuktig på insidan. Detta gör att smakerna och nikotinet levereras långsamt men jämnt under en längre tid. Smaken är självklart den klassiska Granit smaken med en robust tobakssmak och inslag av bergamott. OBS:  Ny design - samma innehåll.
  • 1 dosa 31,99 kr
  • 10-pack (25,99 kr/st) 259,90 kr
259,90 kr
-
+

Detaljerad information om Granit Vit Stark Portion

Granit Vit Stark är likt det starka portionssnuset från Granit men med fördelen att det levereras i whiteformat vilket betyder en torr prilla som är fuktig på insidan. Detta gör att smakerna och nikotinet levereras långsamt men jämnt under en längre tid. Smaken är självklart den klassiska Granit smaken med en robust tobakssmak och inslag av bergamott och kryddighet som du bara finner i Granit. Nikotinhalt: 16mg/g Vikt/dosa: 19,8g Portioner/dosa: 22st Levereras i 10-pack
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Granit
Produkttyp white portion
Vikt 0.3571
Nikotinstyrka Stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Smak Traditionell
Innehåll/förpackning 17,6 g
Snustyp Stark Vit
Format Normal
3
Producent BAT
(26) recensioner
Recensioner för Granit Vit Stark Portion

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Superbra!

Stålis, 22 april 2021

Gillar man vit portion så är detta snuset. Rejäla prillor med bra smak. Rinner inte trots att prillan legat under läppen i 3 timmar!?

När det är som bäst ...

Peter W, 19 april 2021

KanonSnus, inget snålande med tunna fattiga kuddar här inte, fyllda till brädden, 22 lagom stora i dosan. Inget rinnande alls och perfekt smak som snus ska smaka !! Perfekt frukost kick tillsammans med a cup a' Java !!

Bästa snuset

Sebastian, 28 september 2020

Mitt vardagssnus. Prillorna håller länge och smakar fantastiskt.

Världens bästa prilla

Andy, 5 januari 2020

Bäst prilla för pengen!

Marie, 31 mars 2019

Mycket bra!

Visa fler omdömen