• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Loop Cassis Bliss Strong

Loop Cassis Bliss Strong

Loop Cassis Bliss Strong har en smak av svartvinbär och vilda bär. Denna höga styrka produkt kommer i Slim-format och innehåller 22 portioner per burk. Det är en All White Portion produkt, vilket innebär att det är ett vitt snus.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
Produkt:349,90 kr
Tillval:
Totalt:
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Loop Cassis Bliss Strong

LOOP Cassis Bliss Strong är en produkt från märket Loop, tillverkad av Another Snus Factory. Det är en All White Portion produkt, vilket innebär att det är ett vitt snus, tillverkat i Slim-format. Denna produkt innehåller inte tobak men har nikotin. Styrkan hos denna produkt är definierad som hög.

Egenskaper hos Loop Cassis Bliss Strong

LOOP Cassis Bliss Strong är en All White Portion produkt i Slim-format. Produkten har doft och smak av svartvinbär och vilda bär. Den definierade styrkan hos produkten är som hög, med en nikotinhalt på 15,0 mg/g och 9,4 mg per portion.

Information om Loop Cassis Bliss Strong:

  • Kategori: All White Portion
  • Doft och smak: Svartvinbär, vilda bär
  • Definierad som: Hög
  • Nikotinhalt: 9,4 mg/portion
  • Antal portioner per burk: 22

Mer information om Loop

Loop är ett märke som har ett bred sortiment av nikotinprodukter. Varje produkt är framställd med syftet att tillhandahålla en individuell smakkaraktär med respektive nikotinstyrka och form. Kontinuerlig produktutveckling och innovation är grundläggande i märkets värderingar.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Loop
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 9,4 mg/portion
Smak bär
Innehåll/förpackning 13,8 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 22
Vikt per portion (gram) 0,6 g
Lanseringsdatum 2022-12-30
Ingredienser Fibrer, vatten, sötningsmedel (E968, E950, E955), nikotin, smakämnen, surhetsreglerande medel (E500), klumpförebyggande medel (E551), natriumklorid, fuktighetsbevarande medel (E401), konserveringsmedel (E202).
Producent Another Snus Factory
(0)
Recensioner för Loop Cassis Bliss Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.