• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Loop Jalapeno Lime Mini Strong

Loop Jalapeno Lime Mini

Loop Jalapeno Lime Mini är nikotinpåsar med smak av lime i kombination av pepprig grön jalapeño. Samma spännande smak som klassikern Loop Jalapeno Lime Slim men i mini format. 
  • 1 dosa 37,99 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 174,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
329,90 kr
-
+

Detaljerad information om Loop Jalapeno Lime Mini

Om du är ute efter nikotinpåsar med en smakkombination av het jalapeno och syrlig lime ska du kolla in Loop Jalapeno Lime Mini. Det här är en av de senaste nyheterna som varumärket Loop lagt till i sitt sortiment. Här kommer dessutom prillorna i formatet mini vilket gör att de sitter skönt under din läpp.

Loop Jalapeno Lime Snus Mini

Prillorna i Jalapeno Lime Mini från Loop har normal styrka (styrka 2/4) vilket innebär att de innehåller 6,8 milligram nikotin per gram. Varje dosa av de här nikotinpåsarna innehåller 9 gram vilket betyder att det finns 20 portioner i varje dosa. Beroende på vad du föredrar kan du antingen köpa dosorna styckevis eller i ett flerpack.

Loop snus

Företaget Loop har lagt fokus på att tillverka ett tobaksfritt alternativ. Deras nikotinpåsar är mjuka och vita vilket gör att de rinner mindre. Dessutom färgar de av sig mindre på tänderna.

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Loop
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 9 g
Snustyp All White Portion Mini
Format mini
Producent Another Snus Factory