• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Loop Mint Mania Strong

Loop Mint Mania Strong

Loop Mint Mania Strong - starka nikotinportioner med en smak av mintkaraktär och inslag av sötma. Nikotinportionerna är av formatet slim och har 15 mg nikotin per gram.

  • 1 dosa 37,99 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 174,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
329,90 kr
-
+

Detaljerad information om Loop Mint Mania Strong

Loop Mint Mania Strong är ett All White snus med en kraftig smak. Nikotinpåsarna har en tydlig karaktär av mint med inslag av sötma. Den här nikotinpåsen är extra stark.

Loop Mint Mania - nikotinpåsar i slimformat

Loop Mint Mania är ett snus som är tobaksfritt med portioner eller prillor i formatet slim. All White snus utan tobak ger en fuktig upplevelse utan att det rinner. 

Starka nikotinpåsar

Loop Mint Mania Strong är extra stark samt att nikotinportionerna har 15 mg nikotin per gram vilket är en nikotinstyrka 3/4. Loop snus drivs av ett gäng med som har mer än 50 års gemensam erfarenhet med nikotinprodukter.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Loop
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 13,75 g
Snustyp All White Portion Slim
Format Slim
Producent Another Snus Factory
(0)
Recensioner för Loop Mint Mania Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.