• Fri frakt
  • Störst sortiment online
General Lössnus

General Lössnus

General Classic Lössnus är en klassiker bland snusare. Snuset har en smak av bergamott, och inslag av citrusfrukt, hö, gräs och läder. Under läppen känns det som en kraftig snussort för snusälskare. Lössnuset formas lätt och sitter bra under läppen samt ger en robust smakupplevelse. receptet för detta snus hålls fortfarande hemligt och har gjort sedan 1866.
  • 1 dosa 56,79 kr
  • 10-pack (51,79 kr/st) 517,90 kr
517,90 kr
-
+

Detaljerad information om General Lössnus

General Classic Lössnus är en klassiker bland snusare. Snuset har en smak av bergamott, och inslag av citrusfrukt, hö, gräs och läder. Under läppen känns det som en kraftig snussort för snusälskare. Lössnuset formas lätt och sitter bra under läppen samt ger en robust smakupplevelse. receptet för detta snus hålls fortfarande hemligt och har gjort sedan 1866 Innehållsdeklaration Vatten, Tobak, Fuktighetsbevarande medel (E 1520), Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Aromer inklusive rökarom. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden). Fukthalt 58 %|Nikotinhalt 0,75 %|pH värde 8,4|Vikt/dosa 42 g Levereras i 10-pack
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke General Snus
Produkttyp lössnus
Vikt 0.5888
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 7,5 mg/g
Smak Traditionell
Innehåll/förpackning 42 g
Format lös
Kornighet Medel
Producent Swedish Match
(32) recensioner
Recensioner för General Lössnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

De draaaar!

Nilo, 22 februari 2021

Klassisk General lös är verkligen kungen bland snussorter, ett hantverk av rang. Den har perfekt konsistens, perfekt malning, perfekt komponerade tobakssorter, perfekt balanserad smaksättning som gifter sig med tobaken. När man lägger in en generös nypa kylskåpkall general lös så förstår man att receptet inte skrevs på en pisskvart, någon har verkligen engagerat sig här. Jag vet inte om det stämmer men jag har hört någonstans att klassisk genelar innehåller över 40 olika tobakssorter och det skulle inte förvåna mig om det är sant.

Smaskens

87:an Lambert, 10 januari 2021

Det bästa snuset som finns, jag, Idros och Fille snusar alla General.

Mmmmm

Pung, 10 januari 2021

Åh vad General är gott alltså, jag lägger alltid in en rejäl prilla innan jag går och lägger mig för natten

perfect snus

Pekka, 7 december 2020

ett av dom bästa snusen i världen. har snusat det i ca 20 år

Pipare

Lillen och Pip, 30 oktober 2020

Åh, vilket gott snus alltså, vi har snusat General nu sedan vår kompis Rul bjöd oss på en prilla för 40 år sedan, och efter det så var vi fast, för detta är livets krydda det!

Visa fler omdömen