• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
General Lössnus
General Lössnus
General Lössnus
General Lössnus
General Lössnus
General Lössnus
General Lössnus

General Lössnus

General Lössnus har en smak av bergamott och inslag av citrusfrukt, hö, gräs samt läder. Lössnuset formas lätt och sitter bra under läppen samt ger en robust smakupplevelse. 

Hitta fler produkter från General Snus här 

  • 1 dosa 57,79 kr
  • 10-pack (52,79 kr/st) 527,90 kr
527,90 kr
-
+

Detaljerad information om General Lössnus

General Lös

När du letar efter ett välkänt snus är det General Lössnus som legat oss varmt om hjärtat sedan mer än 150 år tillbaka och är en riktig klassiker.

En välkänd smak

Du bakar en General Lös i lagom stora portioner och lägger under läppen, vilket frisätter både nikotinet och smakerna. Det här snuset har en robust smak av frisk och rik bergamott. Tack vare olika smakförstärkare och aromer får du ett snus med smaker av citrusfrukt, hö, gräs och läder.

Mellanstark nikotinhalt

Smaken är lätt att känna igen, men du får ändå med den robusta känslan av ett klassiskt General Snus Lös. General Lös Stock går bra att köpa för de som vill ha fler dosor till ett ännu billigare pris. Nikotinhalten är 7,5 mg/g och snuset håller en fuktighet på 58 %. Det här är ett populärt snus för de som gillar klassisk tobakssmak.

Innehållsdeklaration Vatten, Tobak, Fuktighetsbevarande medel (E 1520), Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Aromer inklusive rökarom. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden). Fukthalt 58 %|Nikotinhalt 0,75 %|pH värde 8,4|Vikt/dosa 42 g Levereras i 10-pack

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke General Snus
Produkttyp lössnus
Vikt 0.5888
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 7,5 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 42 g
Format lös
Kornighet Medel
Producent Swedish Match
(32) recensioner
Recensioner för General Lössnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

De draaaar!

Nilo, 22 februari 2021

Klassisk General lös är verkligen kungen bland snussorter, ett hantverk av rang. Den har perfekt konsistens, perfekt malning, perfekt komponerade tobakssorter, perfekt balanserad smaksättning som gifter sig med tobaken. När man lägger in en generös nypa kylskåpkall general lös så förstår man att receptet inte skrevs på en pisskvart, någon har verkligen engagerat sig här. Jag vet inte om det stämmer men jag har hört någonstans att klassisk genelar innehåller över 40 olika tobakssorter och det skulle inte förvåna mig om det är sant.

Smaskens

87:an Lambert, 10 januari 2021

Det bästa snuset som finns, jag, Idros och Fille snusar alla General.

Mmmmm

Pung, 10 januari 2021

Åh vad General är gott alltså, jag lägger alltid in en rejäl prilla innan jag går och lägger mig för natten

perfect snus

Pekka, 7 december 2020

ett av dom bästa snusen i världen. har snusat det i ca 20 år

Pipare

Lillen och Pip, 30 oktober 2020

Åh, vilket gott snus alltså, vi har snusat General nu sedan vår kompis Rul bjöd oss på en prilla för 40 år sedan, och efter det så var vi fast, för detta är livets krydda det!

Visa fler omdömen