• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Mustang Lössnus

Mustang Lössnus

Mustang Lössnus har en mörk och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av torkad frukt och citrus, samt aningen lakrits och nypon. Lössnus gjord av mald tobak. Formas till en prilla av valfri storlek för en snabb och kraftig smakrelease.  En klassisk stark (högre nikotinhalt) snus tillverkad av Swedish Match.
  • 1 dosa 49,99 kr
  • 10-pack (44,99 kr/st) 449,90 kr
449,90 kr
-
+

Detaljerad information om Mustang Lössnus

Mustang Lössnus har en mörk och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av torkad frukt och citrus, samt aningen lakrits och nypon. Lössnus gjord av mald tobak. Formas till en prilla av valfri storlek för en snabb och kraftig smakrelease.  En klassisk stark (högre nikotinhalt) snus tillverkad av Swedish Match. Innehållsdeklaration Vatten, tobak, fuktighetsbevarande medel (E 422, E 1520), salt, surhetsreglerande medel (E 500), aromer. Fukthalt 58,0%|Nikotinhalt 1,0%|pH värde 8,5|Vikt/dosa 42,0g Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Mustang
Produkttyp lössnus
Vikt 0.5358
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 42 g
Format lös
Kornighet Medel
Producent Swedish Match
(35) recensioner
Recensioner för Mustang Lössnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

perfect snus

jägarn, 10 februari 2021

helt ok snus. bara smak och bra starkhet.

Helt ok

Backhopparn Göran i Höstis, 10 januari 2021

Ett helt ok snus, jag brukar bjuda Dillner som jobbar på soptippen på en prilla då jag är där och letar saker, och han blir lika nöjd varje gång.

Sisådär

Bus, 1 november 2020

Ett ganska ok snus, men mitt favorit snus finns tyvärr inte längre, det hette Rallarsnus och var min absoluta favorit, men Mustang funkar skapligt.

Ok

Floff, 30 oktober 2020

Helt okey snus, jag har även testat att använda den som krydda i min korv stroganoff med bra resultat, dom jag bjöd på middag var överväldigade av den mjuka smaken, men man bör vara lite försiktig med kryddningen så det inte blir för mycket av det go

Förstörde mitt snusande

Tomas, 28 juli 2020

Det är något konstigt med styrkan i Mustang. När jag köpte några dosor Mustang så märkte jag att det triggade mitt snusande på ett tidigare aldrig skådat vis. Jag hade snusat i 15 år innan dess och en dosa hade alltid räckt i minst fyra dagar. Efter några dosor Mustang så var jag nere på en, två dagar. Detta överfördes sedan också till andra snussorter, och jag var tvungen att lägga in prillor på både vänster och höger sida samtidigt, samt byta snus typ en gång i timmen för att känna tillfredsställelse. Snusa medan jag sover. Mustang tog bort oskuldsfullheten i mitt snusande.

Visa fler omdömen