• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Lundgrens Äng Strong All White
Lundgrens Äng Strong All White
Lundgrens Äng Strong All White
Lundgrens Äng Strong All White
Lundgrens Äng Strong All White

Lundgrens Äng Strong All White

Lundgrens Äng Strong All White är ett vitt snus av Lundgrens med en påvisning av vilda bär. Denna specificerade produkt är av stark karaktär och levereras i normalformat med 21 prillor per dosa.

OBS! Ny dosdesign. Under en övergångsperiod så kan nya och äldre dos-versioner förekomma.

  • 1 dosa 34,99 kr
  • 5-pack (32,00 kr/st) 159,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
Produkt:299,90 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Lundgrens Äng Strong All White

Lundgrens Äng Strong All White är en produkt av märket Lundgrens, tillverkad av BAT. Denna All White Portion-produkt, eller 'vitt snus' som det benämns på svenska, är av normalformat och innehåller inte tobak men inkluderar nikotin. Styrkedefinitionen för denna specificerade produkt är 'stark'.

Lundgrens Äng Strong All White - smak, styrka och format

Lundgrens Äng Strong All White är ett vitt snus i normalformat med en notering av 'vilda bär'. Denna tobaksfria produkt har en stark nikotinhalt, specificerad till 8,0 mg nikotin per portion och 10,0 mg/g totalt nikotininnehåll.

Produktens format är normal och det är en All White Portion-produkt, vilket bekräftar att den inte inkluderar något tobak men bevarar närvaron av nikotin.

Specifikationer för Lundgrens Äng Strong All White:

  • Kategori: Vitt Snus
  • Arom: Vilda Bär
  • Styrka: Stark
  • Nikotinhalt: 8,0 mg/portion
  • Antal prillor per dosa: 21

Information om Lundgrens

Lundgrens är ett märke som förekommer inom snusindustrin. De tillverkar en mängd olika produkter, inklusive All White Portion, eller 'vitt snus' som det omtalas på svenska.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Lundgrens
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 10 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 8 mg/portion
Smak bär
Innehåll/förpackning 16,80 g
Format Normal
Antal portioner/förpackning 21
Vikt per portion (gram) 0,80 g
Lanseringsdatum 2022-07-25
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460), vatten, smakförstärkare (koksalt), xylitol, nikotin, aromer, salmiak, surhetsreglerande medel (E500)
Producent BAT
(3) recensioner
Recensioner för Lundgrens Äng Strong All White

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Not my thing

V, 11 juli 2023

Om man gillar Lundgren generellt så är denna säkert bra för dem som är vana, för mig som brukar snusa vanlig portion eller xqs så var smaken väldigt kemikalisk, såsom vissa städprodukter kan vara. Ett par plus är att den rinner knappt, smaken håller sig länge och styrkan funkar för storleken av prillan

För söt

D N, 1 juni 2023

Flädertoner men konstig bismak och för mycket sötma

Besviken

Victor, 19 maj 2023

Den luktar som en pollenallergikers värsta mardröm. Den har en smak av kemiska blommor och är troligtvis den minst goda all-white jag brukat. Passar verkligen inte till kaffe eller öl, samt innehåller Bensylalkohol (läs på baksidan dosan varför det inte är bra...). PS alla Lundgrens helvita tycks innehålla Bensylalkohol.