• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Lundgrens Norrland Vit Stark Portion

Lundgrens Norrland Vit Stark Portion

Lundgrens Norrland Vit Stark Portion är bland Lundgrens familjens starkaste white snus varianten. Med hög nikotin styrka, smaksatt med tobaksnära grund och toner av granskott samt fjällblommor.

Hitta fler produkter från lundgrens snus här

  • 1 dosa 36,29 kr
  • 10-pack (30,29 kr/st) 302,90 kr
302,90 kr
-
+

Detaljerad information om Lundgrens Norrland Vit Stark Portion

Lundgrens Norrland stark vit portion

Det här är en av de starkaste All White produkterna från den svenska producenten Fiedler & Lundgren. Produkten har samma smaksättning som den vanliga Lundgrens Norrland, men däremot är nikotinhalten betydligt högre.

Norrland Stark snus

För dig som vill ha en tobaksfri nikotinprodukt med en tydlig tobakskaraktär och stark nikotinstyrka är Lundgrens Norrland Stark vit portion rätt val. Här får du nämligen ett All White snus med en nikotinhalt på så mycket som 15 mg/g. Lundgrens Norrland kommer i perforerade portioner med små hål. Det gör att påsen är torr på utsidan och fuktig inuti vilket ger dig en snabb smakrelease. Dessutom bidrar Lundgrens innovativa format till en mindre rinnande snus.

Smaksättning Norrland snus

Serien är inspirerad av den norrländska naturen och den här starka varianten Norrland snus har därför inslag av granbarr och fjällblomma. Den utmärkande tobakssmaken och den höga nikotinhalten passar utmärkt till den nämnda smaksättningen. Norrland Stark ger dig en optimal nikotinupplevelse.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Lundgrens Snus
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 19,2 g
Snustyp White Portion
Format Normal
Producent BAT
(1) recensioner
Recensioner för Lundgrens Norrland Vit Stark Portion

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Riktigt g**t!

William, 25 april 2022

Detta är nog det bästa Lundgrens har gjort, den traditionella smaken och den marginellt högre nikotinhalten gör detta till min personliga favorit från Lundgrens.