• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot

Qvitt

Det svenska nikotinfria snuset från Gotlandssnus. Snuset hette tidigare Tobak & Nikotinfri.
Qvitt Original (Tobak & Nikotinfri) Qvitt Original (Tobak & Nikotinfri) Qvitt (4) Läs mer

Qvitt Original (Utan Tobak & Nikotin) tillhandahåller en upplevelse fri från nikotin med bergamott och citrus smaker. Den förpackas i ett reguljärt format och innehåller 20 prillor per förpackning.

289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Qvitt Salmiak(Tobak & Nikotinfri) Qvitt Salmiak(Tobak & Nikotinfri) Qvitt (11) Läs mer

Qvitt Salmiak(Tobak & Nikotinfri) som tillhör märket Qvitt, framstår med smaker av Salmiak och Anis, och är noterad som nikotinfri. Produkten tillhandahålls i standardformat med 20 enheter per förpackning. Den är en nikotinfri alster.

289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Qvitt Salmiak Mini (Tobak & Nikotinfri) Qvitt Salmiak Mini (Tobak & Nikotinfri) Qvitt (5) Läs mer 279,90 kr (27,99 kr/st) Köp
Qvitt Wild Mint (Tobak & Nikotinfri) Qvitt Wild Mint (Tobak & Nikotinfri) Qvitt (4) Läs mer 289,90 kr (28,99 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Vad är Qvitt Snus?

Ett nikotinfritt snus med tobakssmak som dessutom är fritt från tillsatt socker. Vill du minska på ditt snusande är Qvitt nikotin- och tobaksfria snus helt rätt val.

  • Nikotinfritt alternativ till snus
  • Utvecklad och tillverkad på Gotland
  • Innehåller grönt te
  • Har klassisk tobakssmak

Qvitt - Är alltid där

Gotlandssnus har, med sin hängivenhet till hantverkstraditionen och strävan efter det distinkta, introducerat en framstående produkt. Qvitt representerar en dosa fri från både nikotin och tobak. Denna skapelse är resultatet av en ambition att ta fram något som är både intimt och småskaligt, en hyllning till Gotlands omisskännliga essens, designad för att vara en konstant i ditt liv.

Vad är Qvitt Original?

Den här serien är särskilt framtagen för att hjälpa dig som vill trappa ner på snusandet. Original har en klassisk tobakssmak som kombineras med inslag av bergamott och citrus. Du hittar den samt andra smaker hos Nettotobak, en Qvitt återförsäljare. I vår onlinebutik finns konkurrenskraftiga priser samt erbjudanden.


Finns Qvitt som miniportion?

Om du föredrar en mindre snusportion är Qvitt Salmiak Mini ett bra tips. Varianten har en markant lakritssmak med mildare inslag av anis. Du kan köpa en enstaka dosa av smaken, ett 10-pack eller storpack om 30 dosor.


Hur smakar Qvitt Wildmint?

Tycker du om en kombination av mild mint och vilda örter? Då kan du köpa Qvitt Wildmint som är snustillverkarens senaste smaklansering. Precis som det övriga sortimentet är Wildmint nikotinfritt och innehåller grönt te, växtfibrer av morot samt flour.