• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
On! Spearmint

On! Spearmint

On! Spearmint har en mildare smak av mint jämfört med On! Mint som du hittar här. Prillan har en nikotinhalt på 9,5mg/g vilket är lite starkare prillorna är i mini format som är en lite mindre och diskretare portion. 

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 5-pack (32,60 kr/st) 162,99 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
  • 30-pack (29,00 kr/st) 869,90 kr
304,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Spearmint

Här får du ett tobaksfritt alternativ med en smak av både mint och grön mynta. On! Spearmint passar dig som letar efter en mildare smak av mint. Förutom den uppfriskande smaken av mint får du här också nikotinpåsar i formatet mini.

Det lilla formatet underlättar användningen och gör dem mer diskreta under läppen, något som i sin tur gör att du slipper att prillan rinner. Vanligt snus rinner nämligen ofta och kan dessutom missfärga dina tänder. Det slipper du med On! Spearmint som är helt torra All White nikotinpåsar.

On! Spearmint 3 mg

Nikotinpåsarna kommer i nikotinstyrka 2/4 och innehåller 3 milligram nikotin per gram. Dessutom innehåller varje dosa 20 nikotinpåsar, On! Spearmint har en normal styrka och passar därför den som letar efter ett mildare alternativ. On! Spearmint finns att köpa i både singelpack och flerpack.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On!
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9,5 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 6,3 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Producent Helix Sweden
(0)
Recensioner för On! Spearmint

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.