• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
VOLT Frosted Apple

VOLT Frosted Apple

VOLT Frosted Apple Slim All White är en helt ny All White-produkt med smak av syrliga gröna äpplen i kombination med toner av mint.

OBS: Nu med optimerat recept och format!  Smalare men längre nikotinpåse som sitter bättre under läppen och nu även snabbare utsöndring av smak.

Under en övergångsperiod kan både gamla och nya versioner förekomma

  • 1 dosa 31,99 kr
  • 5-pack (29,00 kr/st) 144,99 kr
  • 10-pack (26,99 kr/st) 269,90 kr
269,90 kr
-
+

Detaljerad information om VOLT Frosted Apple

Med Volt Frosted Apple Slim får du en hög dos nikotin i kombination med en smak av syrliga äpplen och mint. Volt äpple har för en tid sedan dessutom fått ett uppgraderat recept samt ett annorlunda format med längre, smalare nikotinpåsar. De både ligger bättre under din överläpp och utsöndrar smak snabbare.

Köp Volt Apple snus hos oss

Frosted Apple Volt har en nikotinstyrka som ligger på 13,5 mg per gram snus. Eftersom det här är en All White produkt är den helt tobaksfri. Nikotinpåsarna är mjuka och fuktiga. 

Här på Nettotobak hittar du Volt Frosted Apple Slim i enstaka dosor. Men du kan även välja ett fempack eller en stock med tio dosor. I varje dosa får du 21 stycken portioner.

Här hittar du hela utbudet av Volt nikotinpåsar

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VOLT
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,5 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 14,7 g
Snustyp Slim All White Strong
Format Slim
Producent Swedish Match
(1) recensioner
Recensioner för VOLT Frosted Apple

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Bra äppel smak

Jesper, 8 september 2021

Den här snusen har en bra äppel smak. återigen som alltid med "mini" påsar så är det dubbel påse som gäller då påsens storlek är halva grejen.