• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
XQS Blueberry Mint Strong

XQS Blueberry Mint Strong

XQS Blueberry Mint Strong med en söt blåbärssmak kombinerad med mint. Påsarna är i formatet slim och har en nikotinstyrka på 20 mg nikotin per gram.

  • 1 dosa 39,49 kr
  • 5-pack (36,60 kr/st) 182,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 30-pack (33,00 kr/st) 989,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om XQS Blueberry Mint Strong

XQS Blueberry Mint Strong

XQS Blueberry Mint snus är en nyhet från tillverkaren XQS. Påsarna är slimmade för att ge en bättre, mer diskret passform under läppen. Blueberry Mint XQS är dessutom All White, vilket betyder att det är helt fritt från tobak. Portionerna är starka med en nikotinstyrka på 20 mg nikotin per gram.

Snus med blåbär och mintsmak

XQS Blueberry Mint Slim nikotinpåsar ger dig en smak där två traditionella smaker kombineras. Söta, syrliga blåbär tillsammans med mint.

Eftersom XQS Blåbär är en tobaksfri vara behöver du inte förvara dosan i kylskåp. På dosans ovansida finns dessutom ett smidigt och diskret fack där du kan lägga påsarna efter användning.

Hos oss på Nettotobak kan du köpa en dosa XQS Blueberry snus åt gången. Du hittar även XQS Blueberry Mint Slim i praktiska 10-pack eller 30-pack.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 20 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Stark
Format Slim
Producent XQS International
(2) recensioner
Recensioner för XQS Blueberry Mint Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Mycket trevlig smak

Jakob, 2 juni 2023

Men kunde gärna ha lite bättre stryrka/brännande känsla under läppen.

God men ojämn smakbalans

Viktoria, 9 september 2022

God men smakbalansen är olika iochmed blåbär och mint. Stundtals god, stundtals mindre god! Definitivt värd att pröva! XQS har ett flertal smaksatta snus som alla har väldigt starkt nikotin innehåll och som är andra smaker än mint/menthol.