• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
XQS Black Cherry Strong

XQS Black Cherry Strong

XQS Black Cherry Strong - en smak av körsbär. Detta är den starkare versionen av produkter med samma smak, med nikotinhalt på 20 mg/g.

  • 1 dosa 39,49 kr
  • 5-pack (36,60 kr/st) 182,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 30-pack (33,00 kr/st) 989,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om XQS Black Cherry Strong

XQS Black Cherry

Nikotinpåsarna Black Cherry snus har en markerad smak av körsbär. De mjuka portionspåsarna kommer i slim-format vilket ger en bekväm och samtidigt diskret passform under läppen. Black Cherry Slim har dessutom en jämn smakutsöndring, utan att de börjar rinna.

XQS Black Cherry Strong

Styrkan på Black Cherry snus påsarna från XQS är stark och nikotinhalten ligger på 20 mg/g. Produkten är helt fri från tobak och basen i påsarna är gjord av växtfiber där nikotinet sedan blivit tillsatt efteråt. Smaken finns även i en svagare variant där nikotinhalten istället ligger på 8 mg/g.

Körsbär snus XQS Cherry

Du kan köpa nikotinpåsarna XQS Black Cherry Slim All White Portion som enskild dosa, som stock och även i ett storpack med 30 dosor. Varje dosa innehåller 20 nikotinpåsar och har ett smidigt extra fack på locket där använda portioner kan förvaras.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 20 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Stark
Format Slim
Producent XQS International
(0)
Recensioner för XQS Black Cherry Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.