• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus

LD Original Portion

LD Original Portion utgör en produkt från LD med konventionellt karakteriserade ingredienser som Tobak, Bergamot. Den uppfyller standardstyrka och har ett standardformat. Innehållet motsvarar 20 portioner per behållare. Det är en Original Portion produkt, vilket innebär att den motsvarar den konventionella formen av snus.

  • 1 dosa 33,49 kr
  • 10-pack (27,49 kr/st) 274,90 kr
  • 30-pack (26,66 kr/st) 799,90 kr
274,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om LD Original Portion

LD Original Portion är ett objekt från LD, framtaget av Nordic Snus. Det representerar en Original Portion produkt, vilket implicerar att det tar formen av ett konventionellt snus. Formatet klassificeras som standard, vilket innebär att det överensstämmer med den vanliga storleken för snusportioner. LD Original Portion består av både tobak och nikotin, vilket gör det till ett konventionellt snusalternativ. Dess styrka är specificerad som standard, vilket innebär att nikotinhalten faller inom det normala spannet för snusprodukter.

Karaktäristika för LD Original Portion

LD Original Portion representerar en Original Portion produkt med ett standard format. Den ger en kombination av tobak och bergamot, vilket leder till en konventionell snusteckning. Formatet klassificeras som standard, vilket innebär att det överensstämmer med den vanliga storleken för snusportioner. Styrkan är specificerad som standard, vilket innebär att nikotinhalten faller inom det normala spannet för snusprodukter. Nikotinmängden per portion är 9,0 mg och nikotinhalten per gram är 10,0 mg.

Information om LD Original Portion:

  • Kategori: Original Portion
  • Ingredienser: Tobak, Bergamot
  • Nikotinstyrka: Standard
  • Nikotinmängd: 9,0 mg/portion
  • Antal portioner per behållare: 20

Ytterligare information om LD

LD fungerar som ett existerande snusvarumärke vilket är associerat med dess konventionella snusprodukter. Företaget producerar en variation av snusprodukter, inklusive Original Portion, som utgör en del av dess reguljära sortiment. LDs huvudfokus ligger i tillverkningen av snus med konventionella egenskaper och format.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke LD
Produkttyp original portion
Vikt 0.3306
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 9 mg/portion
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 18 g
Format Normal
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,9 g
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2012-12-12
Ingredienser Tobak, vatten, smakförstärkare (koksalt), surhetsreglerade medel (E501), fuktbevarande medel (E1520), aromer
Producent Nordic Snus