• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus
Ld Original Portionssnus

Ld Original Portionssnus

LD Original Portionssnus är en traditionell snus från LD serien. LD Original har en fyllig smak av tobak och med inslag av bergamott.
  • 1 dosa 28,99 kr
  • 10-pack (22,99 kr/st) 229,90 kr
  • 30-pack (22,99 kr/st) 689,70 kr
229,90 kr
-
+

Detaljerad information om Ld Original Portionssnus

LD Original Portionssnus är en uppskattad traditionell snus med smak av tobak och med inslag av bergamott. Den klassiska Svenska snussmaken som kännetecknar äkta traditionellt Svenskt snus! LD tillverkas på noggrant utvald tobak, och enligt de högt uppsatta kraven i vår kvalitetsstandard Swedish Quality Snus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke LD
Produkttyp original portion
Vikt 0.3306
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 18 g
Snustyp Original Portion
Format Normal
4
Producent Nordic Snus
(32) recensioner
Recensioner för Ld Original Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

När plånboken svider blir det inte kaliber

Linus S, 31 juli 2020

....då blir det LD :) Himla god budgetsnus med välfyllda påsar som ligger skönt å myser under läppen. Rekommenderar starkt!

Fördelar och nackdelar

Jonas, 20 december 2019

Jag har en slags hatkärlek till LD. När jag inte har en LD på mig så kan jag lockas av tanken att köpa just LD. När jag väl smakar LD så går det upp för varför jag inte alltid har en LD på mig. Här finns det både för och nackdelar. En stor fördel - och lyssna nu alla snustillverkare . DEN ÄR FUKTIG. Den rinner bra och fukten gör att det blir en kraftig smakrelease och upplevelse, vilket torra snusar inte kan mäta sig med. Smaken är det inget trams med. Det är initialt en stabil tobakssmak med aromer av bergamot (beprövat, tråkigt men stabilt). Dock så kommer gör sig nackdelen påmind ganska fort. Den har den här eftersmaken som b****** snus tenderar att ha. Det är svårt att sätta fingret på vad det är, men det smakar som jag föreställer mig att gammal förbrukad tobak smakar. Lite unket, och andedräkten blir därefter. Jag vet inte om man utveckla smaken så det där sista försvinner, men allt som allt är det en bra snus som är tämligen stabil. (Petitess-nackdel förresten. Dosan är en smula för styv vilket gör den klurig att öppna med en hand )

Nettotobak

stefan lindqvist, 9 april 2019

Finns bara ett skäl att inte söka efter andra leverantörer för att allt bara flyter på en ett himla högt tempo i deras processer. Råkade beställa fel snus och ringde, inga problem skicka i retur för kreditering och ny order direkt där snuset kom fram på raketfart till samma kostnad. Mycket bra personal då man behöver hjälp över telefonen.

Godaste budget snuset.

Simon Karlsson, 26 mars 2019

Bästa budget snuset, med bra rinn och bra smak rekommendera starkt. Dock väldig dyr frakt,

ld

Pia Nilsson, 12 mars 2019

perfekt

Visa fler omdömen