• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Ld Salmiak Vit
Ld Salmiak Vit
Ld Salmiak Vit
Ld Salmiak Vit
Ld Salmiak Vit
Ld Salmiak Vit
Ld Salmiak Vit

LD Salmiak Vit

LD Salmiak Vit har samma fylliga tobakssmak som övriga i LD serien men med en mild och fruktig lakrits smak. Formatet är vit portion som rinner mindre
  • 1 dosa 30,49 kr
  • 5-pack (26,49 kr/st) 132,45 kr
  • 10-pack (24,49 kr/st) 244,90 kr
  • 30-pack (24,00 kr/st) 719,90 kr
244,90 kr
-
+

Detaljerad information om LD Salmiak Vit

Det här är ett snus med normal nikotinstyrka som ligger på 10mg/g. Det är ett populärt och omtyckt salmiak-snus med ihållande smak. Men trots det är LD Salmiak vit portionssnus relativt mild. Detta gör att LD Lakrits passar bra för dig som vill att smaken håller länge, utan att ha för stark smak.

Prova LD Salmiak Vit

Smaken kan beskrivas som en lätt touch av anis och lakrits. Alltså blir smakkombinationerna i LD Salmiak vit portionssnus en angenäm upplevelse. Om du tycker om saltlakrits är det troligt att detta snus tilltalar dig.

Dessutom är snuset tillverkad av förfuktad tobak, vilket innebär att det ger en lägre tendens att rinna. Därför är LD Snus salmiak rätt val för dig som tycker om lakrits med en lagom intensitet. En fördelaktighet med ljust vitt portionssnus är att det blir färre fläckar på dina tänder. Därmed finns det många anledningar att detta snus skulle vara något för just dig.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke LD
Produkttyp white portion
Vikt 0.3306
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp White Portion
Format Normal
Producent JTI