• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
On! Mint Strong
On! Mint Strong
On! Mint Strong
On! Mint Strong
On! Mint Strong

On! Mint Strong

On! Mint Strong (6 mg)  kommer i en kylande mint smakande prilla som levererar en frisk och fräsch smakupplevelse tillsammans med en högre nikotinhalt. On! Mint Strong är den starkare varianten av mint alternativen som är ett bra alternativ för dig som van snusare eller ifall du behöver en större mängd nikotin.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
359,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Mint Strong

On! Mint Strong

Nikotinpåsar från On med en fräsch mintsmak och kylande effekt. Påsarna kommer i ett smidigt mini-format vilket gör att de är diskreta under läppen vid användning. Portionerna är torra och både nikotin såväl som smak har en jämn utsöndring när påsarna blir fuktiga. Nikotinpåsarna innehåller dessutom inte någon tobak utan har en bas av växtfiber med tillsatt nikotin.

On Snus 6 mg nikotin

Nikotinpåsarna On Mint 6 mg är starka portioner med en nikotinstyrka på 6 milligram nikotin per påse, vilket ger en nikotinhalt på 19 milligram per gram. För dig som föredrar en starkare eller svagare nikotinstyrka finns även On! Mint med 3 milligram nikotin per påse och 9 milligram nikotin per påse.

On! Mint Strong dosa

Istället för den klassiska runda formen kommer nikotinpåsarna On snus mint i en rektangulär dosa. På dosans baksida finns dessutom ett diskret extra fack där portionerna kan bli förvarade efter användning. On Mint Strong kan köpas som enskild dosa, som fem-pack och även som tio-pack.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke On
Produkttyp all white portion
Vikt 0.2438
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 19,0 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 6,4 g
Snustyp White dry mini snus mint
Format mini
Producent Råå S