• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
On! Mint Strong

On! Mint Strong

On! Mint Strong (6 mg)  kommer i en kylande mint smakande prilla som levererar en frisk och fräsch smakupplevelse tillsammans med en högre nikotinhalt. On! Mint Strong är den starkare varianten av mint alternativen som är ett bra alternativ för dig som van snusare eller ifall du behöver en större mängd nikotin.

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 5-pack (32,60 kr/st) 162,99 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
  • 30-pack (29,00 kr/st) 869,90 kr
304,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Mint Strong

On! Mint Strong

Nikotinpåsar från On med en fräsch mintsmak och kylande effekt. Påsarna kommer i ett smidigt mini-format vilket gör att de är diskreta under läppen vid användning. Portionerna är torra och både nikotin såväl som smak har en jämn utsöndring när påsarna blir fuktiga. Nikotinpåsarna innehåller dessutom inte någon tobak utan har en bas av växtfiber med tillsatt nikotin.

On Snus 6 mg nikotin

Nikotinpåsarna On Mint 6 mg är starka portioner med en nikotinstyrka på 6 milligram nikotin per påse, vilket ger en nikotinhalt på 19 milligram per gram. För dig som föredrar en starkare eller svagare nikotinstyrka finns även On! Mint med 3 milligram nikotin per påse och 9 milligram nikotin per påse.

On! Mint Strong dosa

Istället för den klassiska runda formen kommer nikotinpåsarna On snus mint i en rektangulär dosa. På dosans baksida finns dessutom ett diskret extra fack där portionerna kan bli förvarade efter användning. On Mint Strong kan köpas som enskild dosa, som fem-pack och även som tio-pack.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On
Produkttyp all white portion
Vikt 0.2438
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 19,0 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 6,4 g
Snustyp White dry mini snus mint
Format mini
Producent Råå S
(7) recensioner
Recensioner för On! Mint Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

kommer aldrig att byta igen...

Anneli Samuelsen, 4 december 2018

Perfekt snus med rik smak av mint.Så god och att den inte färgar tänderna är stort plus då man är flitig användare av snus.Nikotin men fri från tobak så man håller tänderna vitare och fräschare ......Kan man begära mer !?

Fräsch smak

Rosie, 17 september 2018

Lagom storlek. God smak. Bra att den finns i liten nikotin styrka.

Super

Valak, 16 juli 2018

Mjuka påsar, perfekt smak och rinner inte. Min nya favorit!

Liten o diskret

Tina, 30 maj 2018

God smak, missfärgar ej

Fräsch mint smak

Madeleine Andersson, 23 april 2018

Liten och bra prilla. Smakar gott och stillar röksuget

Visa fler omdömen