• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong

ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong

ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong är som det låter en extra stark All White snus med smak av pepparmint, mynta och mentol. Snuset är baserat på växtfibrer som gör att snuset är mjukt under läppen.   
  • 1 dosa 28,99 kr
  • 5-pack (26,00 kr/st) 129,99 kr
  • 10-pack (23,99 kr/st) 239,90 kr
  • 30-pack (22,50 kr/st) 674,90 kr
239,90 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

ZONE X Summer Dive Slim Extra Strong 1 dosa +28,99 kr
ZONE X Southern Storm Slim Extra Strong 1 dosa +28,99 kr
Produkt:239,90 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Detaljerad information om ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong

ZONE X Cold Blast Extra Strong

Snuset är gjort på växtfibrer och kommer med smak av pepparmint, mynta och mentol. Cold Blast är ett All White snus som kommer i slim-format och har en extra stark nikotinstyrka.

ZONE X Cold Blast

Det här är ett vitt snus med medel-fuktighet och ett extra starkt nikotininnehåll. Portionspåsen är diskret att placera under läppen. Dessutom bidrar det vita materialet till ett mindre rinnigt portionssnus och du får inga missfärgningar på tänderna.

Cold Blast snus

Zone X Cold Blast Extra Strong nikotinpåsar innehåller inte tobak. Istället består det här All White snuset av vegetabiliska fibrer med tillsatt nikotin. Nikotinhalten i ZONE X Cold Blast Extra Strong är 15 mg/g och snuset klassas därmed som Extra starkt. Köp Cold Blast från ZONE X som enstaka dosa eller som stock på Nettotobak.

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZONE X
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 15,4 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 24
Producent Skruf Snus
(2) recensioner
Recensioner för ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Zone

Ulrika , 7 juli 2023

Denna var min första kontakt med Zone för över 1år sedan och finns alltid i mitt lilla lager, stark och frisk gör den mig aldrig besviken.

Bra godis snus om man inte vill ha tobaks smaken

Kim John, 8 april 2022

Bytte till denna efter att ha tröttnat på vanligt snus och tobak. Jag gick länge med dubbla snusar, men med denna nöjer jag mig med 1 snus under läppen. Jag kan dock inte hålla med om beskrivningen som säger att det skall vara extra bekväm under läppen och där av -1 stjärna.