• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong

ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong

ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong är som det låter en extra stark All White snus med smak av pepparmint, mynta och mentol. Snuset är baserat på växtfibrer som gör att snuset är mjukt under läppen.   
  • 1 dosa 28,09 kr
  • 5-pack (25,20 kr/st) 125,99 kr
  • 10-pack (23,09 kr/st) 230,90 kr
  • 30-pack (21,60 kr/st) 647,90 kr
230,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong

ZONE X Cold Blast Extra Strong

Snuset är gjort på växtfibrer och kommer med smak av pepparmint, mynta och mentol. Cold Blast är ett All White snus som kommer i slim-format och har en extra stark nikotinstyrka.

ZONE X Cold Blast

Det här är ett vitt snus med medel-fuktighet och ett extra starkt nikotininnehåll. Portionspåsen är diskret att placera under läppen. Dessutom bidrar det vita materialet till ett mindre rinnigt portionssnus och du får inga missfärgningar på tänderna.

Cold Blast snus

Zone X Cold Blast Extra Strong nikotinpåsar innehåller inte tobak. Istället består det här All White snuset av vegetabiliska fibrer med tillsatt nikotin. Nikotinhalten i ZONE X Cold Blast Extra Strong är 15 mg/g och snuset klassas därmed som Extra starkt. Köp Cold Blast från ZONE X som enstaka dosa eller som stock på Nettotobak.

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZONE X
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 15,4 g
Snustyp Slim All White Extra Strong
Format Slim
Producent Skruf Snus
(1) recensioner
Recensioner för ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Bra godis snus om man inte vill ha tobaks smaken

Kim John, 8 april 2022

Bytte till denna efter att ha tröttnat på vanligt snus och tobak. Jag gick länge med dubbla snusar, men med denna nöjer jag mig med 1 snus under läppen. Jag kan dock inte hålla med om beskrivningen som säger att det skall vara extra bekväm under läppen och där av -1 stjärna.