• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
On! Licorice Strong

On! Licorice Strong

On! Licorice Strong är en lakritssmakande nikotinpåse med en smak av klassisk och traditionell saltlakrits. En blandning av salmiak och nikotin som är perfekt för alla lakritsälskare. On! Licorice Strong är den starkare varianten av lakritsalternativen som är ett bra alternativ för en van snusare eller den med ett större nikotinbehov. Prillorna är i mini format med en torr yta för en långvarig smakupplevelse.

  • 1 dosa 35,49 kr
  • 5-pack (32,60 kr/st) 162,99 kr
  • 10-pack (30,49 kr/st) 304,90 kr
  • 30-pack (29,00 kr/st) 869,90 kr
304,90 kr
-
+

Detaljerad information om On! Licorice Strong

On! Licorice Strong kommer här med välsmakande nikotinpåsar som dessutom är helt fria från tobak. Nikotinpåsarna har en tydlig karaktär av smakrik lakrits och i kombination med salmiak skapar den en explosion under läppen. Det här är ett lakritssnus utan tobak och passar därför dig som älskar starka smaker som varar under lång tid.

Starka nikotinpåsar med On! Licorice 6 mg

Varje nikotinpåse innehåller 6 mg nikotin, vilket ger nikotinstyrka 3/4 och On! Licorice är därmed av den starka varianten och passar bäst för den som är van vid höga doser nikotin.

Format mini och naturliga råvaror

Att nikotinpåsarna har formatet mini gör att de passar bra under läppen när du vill vara diskret med din snusning. De har en torr yta och utsöndrar smak under lång tid. Med de här påsarna slipper du dessutom rinnande tobak som missfärgar dina tänder. On! Licorice Strong tillverkas av naturliga råvaror och håller en genomgående hög kvalitet.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke On!
Produkttyp vitt snus
Vikt 0.2438
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 19 mg/g
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 6,4 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Producent Råå S
(4) recensioner
Recensioner för On! Licorice Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Imponerande miniatyrer

Tobbe, 3 april 2020

Blev först riktigt besviken av det rent visuella och för mig är de alltför små och priset är väl heller inte det bästa så därav bara en fyra i betyg. Men smaken (suverän) och styrkan... Wow! Inget för amatörer den med 6 mg och jag är stornikotinist!

Lämplig styrka

Kenneth, 20 augusti 2019

Är inne på 5 beställningen, ett gott och perfekt snus för rökavvänjning

Mycket lakrits för pengarna

Anneli Samuelsen, 4 december 2018

Perfekt snus för den som vill ha nicotin men inte vill att tänderna färgas som det gör med vanligt snus .Köper endast On produkterna numera

Söt men effektiv

Veronica, 16 oktober 2018

Liten diskret söt och smakstark snus