• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online

COZ snus

Varumärket COZ släpper nu fyra olika nikotinprodukter som är tillverkat av personer med över 25 års erfarenhet av tobaksbranschen. De tillhandahåller tobaksfria nikotinpåsar med olika smaksättningar. 

Nikotinhalten i portionerna från COZ varierar från normal och stark till extra stark. Dessutom tillverkar de nikotinpåsarna i sin egen fabrik i Ulricehamn.

Nytt pris 5-PACK
COZ No.4 Red Sunset Slim
COZ No.4 Red Sunset Slim COZ Läs mer

COZ No.4 Red Sunset Slim är ett all white portionssnus från LIW Innovation AB. Portionspåsarna är av formatet Slim och har en nikotinstyrka på 8mg/g, samt smak av frukt och honung.

139,90 kr (27,98 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
COZ No.3 Purple Midnight Slim Strong
COZ No.3 Purple Midnight Slim Strong COZ Läs mer

Med COZ No.3 Purple Midnight Slim Strong har du ett diskret all white portionssnus med lakrissmak och en styrka på 3/4. LIW Innovation AB tillverkar denna produktserie.

139,90 kr (27,98 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
COZ No.2 Green Glacier Slim
COZ No.2 Green Glacier Slim COZ Läs mer 139,90 kr (27,98 kr/st) Köp

Produkter från COZ

COZ är ett varumärke som regelbundet försöker lansera produkter med nya smaksättningar och varierande nikotinstyrkor.


Nikotinstyrkor från COZ

Nikotinpåsarna från COZ har en låg fuktighet för en långvarig smakrelease med låg rinnighet. De har smaker av lakrits, mint, melon och tropiska frukter. Nikotinhalten sträcker sig från 8 mg/g till 14 mg/g.


Information om varumärket COZ

COZ har lång erfarenhet av branschen och de var dessutom första företaget att tillverka helvita portioner utan tobak. Företaget planerar också för en ny fabrik i Norge för att kunna utöka sin verksamhet.