• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online

Kickup Snus

Köp Kickup nikotin-och tobaksfria snus med snabb leverans här!

Läs mer om Kickup snus
Kickup är det ledande varumärket på de marknader där konsumenten är aktiv, hälsomedveten, motionerar regelbundet, studerar eller har ett krävande yrke, både mentalt och/eller fysiskt. Kickup är både tobaksfritt och nikotinfritt snus. Köp Kickup snus med snabb leverans här!
Kickup Strong Kickup Strong Kickup Läs mer Kickup Strong är en produkt som är helt tobak och nikotinfri. Kickup liknar snus i och med att dom kommer förpackade i portionspåsar som man stoppar under läppen. Men där slutar likheterna, för kickup innehåller växtfibrer och nyttiga mineraler och vitaminer som piggar upp och ger en naturlig energikick. Läs mer om innehållet nedan. 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Kickup Real White Soft Mint Slim Nikotinfritt Snus Kickup Real White Soft Mint Slim Nikotinfritt Snus Kickup (12) Läs mer Real White Soft Mint– Mild och välbekant smak av mint med diskreta slim prillor som sitter bra under läppen. 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Kickup Original Kickup Original Kickup Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Kickup Real White Original Kickup Real White Original Kickup (2) Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Kickup Soft Mint Kickup Soft Mint Kickup Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Uppiggande med Kickup snus?

Nikotinfritt snus med fler än 20 aktiva ämnen samt vitaminer. Kickup snus åldersgräns är 18 år och prillorna har en grundsmak av bergamott med stärkande egenskaper. Innehåller bland annat:

  • En bas i svart te och bergamott
  • Toner av lakrits och solmogna frukter
  • Ginseng och guarana

 


Vad innehåller Kickup snus?

Det är ett snus med vitaminer och mineraler, bland annat vitamin B, vitamin C och magnesium. För sötning används xylitol som är bra för munhälsan. Innehåller varken tobak eller nikotin, samtidigt som smaken ändå ger en känsla av tobak. Kickup snus koffein kommer från guarana, och Bio X20 från växtextrakt.


Vad kännetecknar Kickups design?

Kickup original är designad i en förpackning med vit bakgrund för att visa att du köper en produkt som varken innehåller tobak eller nikotin. Går givetvis att köpa som enstaka dosa och i en stock som 10-pack. Priserna är konkurrenskraftiga i jämförelse med andra företag.


Vilka smaker har Kickup?

Kickup snus smaker kommer i flera varianter. Utöver Kickup Original finns Kickup Real White, Kickup Soft Mint och Kickup Strong. Prova dig fram för att hitta din favorit. Tänk på att för mycket kaffe och ginseng bör undvikas när du är gravid och vid amning.