• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Rite White Nordic Dry Large Portionsnus

Rite White Nordic Dry Large Portionsnus

RITE White Nordic Dry Large - Extra starkt snus med en isig kylande smak av spearmint och pepparmint. Styrkan på snuset är helt 32mg/g och kommer från den höga koncentrationen nikotin i snuset. Portionspåsarna är normalstora men torra på ytan i det klassiska white formatet vilket ger en långvarig smak och nikotinupplevelse. Styrka: 4/5
  • 1 dosa 30,49 kr
  • 10-pack (24,49 kr/st) 244,90 kr
244,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Rite White Nordic Dry Large Portionsnus

Rite snus är Mac Barens debut inom snus. Mac Baren är världens största piptobak tillverkare och har i över 100 år gjort olika tobaksblandningar. Ean13: 5707294255028
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke RITE
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka Extra Stark
Nikotinhalt 28 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 15 g
Snustyp White Portion
Format Normal
Producent Ministry Of Snus
(2) recensioner
Recensioner för Rite White Nordic Dry Large Portionsnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

...

Eriksson, 19 april 2021

Jag mådde psykiskt och fysiskt dåligt av denna snus. Så vidrig tyckte jag att den var. Men smaken är som baken. Påsarna är bra storlek. Men så fort jag öppnar dosan får jag kväljningar av doften. Och när påsen tvingas in under läppen uppstår någon form av trauma. Det är min upplevelse från denna produkt.

Stora fina påsar men...

Thomas N, 5 november 2020

Stora och välfyllda påsar (större än vanlig portion från de kända märkena) men kombinationen mint och vanligt snus är inte min kopp snus. Det smakar förjävligt helt enkelt. Även provat Odens variant och tycker den smakar lika illa. Föredrar normalt sett ganska naturell tobakssmak med lite rök, alternativt lite bergamott. Ettan, Swedsnus Special och Rite Juniper Citrus är smaker jag tycker om som referens.