• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Grov Original Portionssnus

Grov Original Portionssnus

Grov Original Portionssnus är ett grov malet snus precis som namnet antyder. Men grov är så mycket mer än bara grovmalet snus, här finner du en tydlig och klar tobakssmak med inslag av trä och läder. Men smaker har även toner av bär och en viss nötighet som ger snuset en balanserad smak.
  • 1 dosa 49,99 kr
  • 10-pack (43,99 kr/st) 439,90 kr
439,90 kr
-
+

Detaljerad information om Grov Original Portionssnus

Grov Portion

Detta snus från Swedish Match är en klassiker. Trots att Grov Original Portion har en kraftig tobakssmak är nikotinhalten klassad normal. Den uppgår till 8,5 mg per påse, den har alltså en nikotinhalt på 0,85 %. Prillan har en fuktighet på 49 % vilket innebär att det är ett relativt fuktig snus som ger en ordentlig smak.

Grov Portion smak

Swedish Match egna Grov Snus Portion har en mörk och kraftig tobakssmak och är ett bra val för dig som vill ha en rejäl tobaksupplevelse. Med toner av trä, en nötighet från mandel samt sötma från örter ger Grov snus dig en riktig smakupplevelse. En robust prilla med god smak som ger en bra känsla under läppen. Prillans fuktiga yta ger en omedelbar utsöndring av snusets smak.

Välj rätt mängd

Olika snusare köper på olika sätt men för dig med ett mer långsiktigt tänk kan du välja Grov Portion Stock. I en stock finns det 10 dosor.

 

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Grov
Produkttyp original portion
Vikt 0.3835
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8,5 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 24 g
Snustyp Portion
Format Normal
1
Producent Swedish Match
(14) recensioner
Recensioner för Grov Original Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Grym

Thony, 5 januari 2020

Gammal hederlig klassiker som alltid funkar.

Första gången med Grov

Andreas Ö, 9 februari 2019

Tjenare mina vänner! Detta är första gången jag snusar Grov portionssnus och jag gillar verklige smaken men jag undrar om det finns någon b******** motsvarighet? Topp notch!

Första gången med Grov

Adde Gävle, 9 februari 2019

Denna snus smakar riktigt gott och med en tydlig smak av tobak. Jag undrar om det finns något som liknar denna produkt fast med ett b******** p***?

Bäst!

Anna Carin Sjöström, 6 december 2018

Snabb leverans, bra snus!

Görgo!

Antero, 9 oktober 2018

Man får vad man betalar för, bästa snuset! Snabb och smidig leverans!

Visa fler omdömen