• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Xr Catch Mint Slim White Portionssnus

XR Catch Mint Slim White

XR Catch Slim White Mint har en ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av pepparmint, samt aningen eukalyptus och ceder. Långsmal prilla för en optimerad passform under läppen. Är torr på ytan för låg rinnighet med lång smakleverans. OBS:  Ny design - samma innehåll.
  • 1 dosa 34,99 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
289,90 kr
-
+

Detaljerad information om XR Catch Mint Slim White

XR Catch Mint Slim White Portion

Favoriten XR Mint har ny design med samma oslagbara innehåll. Catch XR är ett snus i slimformat med en nikotinhalt på 9mg/g. Denna klassiker har en mild tobakskaraktär med en tydlig smak av pepparmint. Dessutom kombineras mintsmaken även med inslag av eukalyptus och ceder.

XR snus Mint

Portionerna i Catch XR Mint är skapade för att ge dig en optimerad passform under din läpp. De är skapade i en långsmal form för att de ska placera sig bekvämt och samtidigt diskret under läppen. XR Catch Mint Slim White Portionssnus är torra på ytan. Detta beror på att portionerna ska ge en låg rinnighet.

Dessutom är portionerna skapade för att ge dig en långvarig smakupplevelse. XR Catch erbjuder dig en snygg dosa i färgerna vit och ljusblå som ger ett modernt och stilrent intryck. Detta är ett snus för dig som vill kombinera den klassiska tobakssmaken med en fräsch smak av mint.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Xrange
Produkttyp white portion
Vikt 0.3249
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp Slim White Portion
Format Slim
7
Producent Swedish Match