• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
11-pack
Xr General Slim Original Portionssnus

XR General Original Portion

XR General Slim Portion är en portionssnus från Swedish Match av hög kvalité. XR General har en kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. Långsmal prilla för en optimerad passform under läppen. Har en lätt fuktig yta som ger en snabb smakrelease och en fuktigare för att förlänga smakuplevelse. OBS: Ny design - samma innehåll.
  • 1 dosa 35,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 11-pack (27,26 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om XR General Original Portion

XR General Slim Original Portion

Ett portionssnus av hög kvalitet från den välkända tillverkaren Swedish Match. XR General Slim Original portionssnus har en tobakskaraktär som är kryddig med smak av bergamott och undertoner av te, läder och hö. Nu har XR General Slim Portion en ny, mindre dosa som dessutom är helt återvinningsbar. Innehållet och mängden är givetvis detsamma som innan.

XR Slim Portion

Portionerna i XR General Slim Original är långsmala för att ge en optimal passform under läppen. Ytan är lätt fuktig för att ge en snabb utsöndring av både nikotin och smak. Nikotinstyrkan är normal och ligger på 7 mg/g.

XR General Slim Portion

General XR Original snus innehåller tobak, vatten, salt, surhetsreglerande medel, fuktighetsbevarande medel samt aromer och rökarom. Du kan köpa XR General Original som enskild dosa om du vill variera med andra smaker samt även som fempack och stock med tio eller elva dosor.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Xrange
Produkttyp original portion
Vikt 0.338
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 9,5 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 18,9 g
Snustyp Original Slim Portion
Format Slim
4
Producent Swedish Match