• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
General G.3 Extra Stark Slim Portionssnus

General G.3 Extra Stark Slim Portionssnus

General G.3 Extra Stark Slim  ett kraftigt och kryddigt snus med en smak av bergamott ädelträ med inslag av te och läder. Prillorna är välfyllda slim portioner som är fuktiga på ytan för en snabb och explosiv smak. Denna produkten är extra stark och innehåller 2% nikotin.
  • 1 dosa 48,99 kr
  • 10-pack (43,99 kr/st) 439,90 kr
439,90 kr
-
+

Detaljerad information om General G.3 Extra Stark Slim Portionssnus

General G.3 Extra Stark Slim ett kraftigt och kryddigt snus med en smak av bergamott ädelträ med inslag av te och läder. Prillorna är välfyllda slim portioner som är fuktiga på ytan för en snabb och explosiv smak. Denna produkten är extra stark och innehåller 2% nikotin. G.3 står för Generation 3 by General. Namnet syftar till den tredje generationens snus inom General. Den första är lössnuset som lanserades redan 1866 av Johan A Boman, den andra är portionssnuset som kom på sjuttiotalet, och nu lanseras G.3 Innehåll: Tobak, Vatten, surhetsreglerande medel (E 500), Salt, Fuktighetsbevarande Medel (E 1520), aromer inklusive rökarom.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke G3
Produkttyp original portion
Nikotinstyrka Extra Stark
Nikotinhalt 20 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 21,6 g
Snustyp Slim Portion
Format Slim
Producent Swedish Match
(3) recensioner
Recensioner för General G.3 Extra Stark Slim Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Nej tack

Niklas L, 3 april 2018

Duger i krig, men inte mer än så. Relativt stark men det är också allt. Rinner en hel del och har en tråkig smak som jag inte riktigt kan beskriva. Använde halva dosen (med förhoppningen att det skulle bli bättre) och sedan dess så har den legat i kylen bara.

Gott kvalitetssnus

Mattias Sjöland, 18 januari 2018

Gott, tydlig smak & karaktär. Rinner något lätt men prillan ligger perfekt. Ett bra snus som passar perfekt att bryta den vanliga generalen.

Gott 3 ggr om

flash, 23 juli 2017

Äntligen efter att snusat lös general i många år och inte tyckt att det kommit någon portions snus som kan vara med att slåss mot generalen. Då kom G.3 ett snus som smakar 3 ggr mer än många andra portions snus,